Lassie ToverRock 2014

Lassie ToverRock 2014© MJB Events PR

Lassie ToverRock 2014

Gisteravond vond de 3de editie plaats van Lassie ToverRock in It Maskelyn te Hardegarijp (Friesland). Een avond vol met bands, entertainment en gezelligheid. Tijdens de op- en afbouw hielp ik mee en was ik tijdens het concert de stagemanager van het tweede podium.

GV Audio uit Leeuwarden kwam al in de middag voor het installeren van het licht, van het geluid en bracht verschillende podiumdelen mee voor het tweede podium, waar ik tijdens die avond zou staan als stagemanager. Al snel kreeg It Maskelyn de vorm wat we graag wilden hebben. Het evenement kon van ons betreft beginnen.

Rond 18:00 uur kwam de eerste soundcheck op het hoofdpodium terwijl er op het tweede podium, waar ik stond, al flink werd opgebouwd. Bands zoals Mundo Park, Nothing, The Breezer Experience, Lennard Ford en El Baco waren opgenomen in de programmering. In een vloeiende lijn gingen de shows in elkaar over en het publiek had er erg veel zin in. Het was goed voor een bezoekersaantal van 325 personen.

Rond de klok van 02:30 uur was het evenement afgelopen en gingen wij afbouwen. Om 04:00 uur was de afbouw klaar en zag je eigenlijk niet dat er een evenement had plaats gevonden. We kunnen terugkijken op succesvolle editie en zullen met een tevreden gevoel huiswaarts gaan!

Tags: