House in Harmony 2013

House in Harmony 2013© MJB Events PR

House in Harmony 2013

Gisteren hielp ik mee tijdens House in Harmony in de Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. Een totaal uitverkocht dance event met een bezoekersaantal van 2.500 personen.

Rond de klok van 20:00/20:30 verzamelden alle vrijwilligers zich om klaar te staan om alle 2.500 bezoekers in goede banen te leiden. Zo was ik te vinden bij de entree waar alles in goede banen geleid moest worden. Alle bezoekers moesten gefouilleerd worden, alle identiteitskaarten en paspoorten moesten bekeken worden en iedereen kreeg ook een bandje om.

Na ongeveer 1 ½ uur was iedereen binnen die konden genieten van muziekstijlen als dance, techno, house en hardcore. Het beveiligingsbedrijf Poortvliet zorgden ervoor dat het evenement in goede banen geleid werd en moest hier en daar ingrijpen. Gelukkig bleef het hier ook bij, want rond de klok van 04:00 uur was het evenement alweer voorbij.

De meeste mensen gingen op een rustige manier naar buiten, die in de gaten werden gehouden door Politie ter paard, Politie op de fiets en Politie in patrouilleauto’s. Een mooi evenement, een unieke ervaring rijker en 2.500 blije bezoekers. Hopelijk zal de editie van 2014 wederom uitverkocht zijn in de Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.

Tags: