House in Harmony 2013

House in Harmony 2013 (Leeuwarden)Foto: © MJB Events PR

House in Harmony 2013

Gisteren hielp ik mee tijdens House in Harmony in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Een dance evenement in een stadsschouwburg waar ruim 2.500 bezoekers op af kwamen. In dit artikel vertel ik er meer over.

Rond de klok van 20:00 uur verzamelden alle vrijwilligers, waaronder ik, bij de stadsschouwburg om de 2.500 bezoekers in goede banen naar binnen te leiden. Zo was ik te vinden bij de entree waar ik alle bezoekers moest controleren op identiteitskaarten of pasporten. Als zij 18 jaar of ouder waren kregen zij een bandje om alcoholische dranken te kunnen krijgen. Als het nodig was kregen wij ondersteuning van het beveiligingsbedrijf Poortvliet.

Ongeveer 1,5 uur later konden de 2.500 bezoekers genieten van de muziekstijlen dance, techno, house en hardcore. Zij werden in de gaten gehouden door de beveiliging die het evenement in goede banen moest gaan leiden. Gelukkig hoefde de beveiliging maar enkele keren in te grijpen.

Rond de klok van 04:00 uur was het evenement afgelopen en gingen de meeste mensen naar huis. In de buurt van de stadsschouwburg hield de Politie de bezoekers in de gaten. Het was een mooi evenement waar ik met een unieke ervaring weer richting huis ga. Hopelijk zal House in Harmony 2014 wederom uitverkocht zijn.

Tags: