Hineni Symfonie Orkest speelt op 50ste Jeruzalemdag

Website Hineni Symfonie OrkestFoto: © Hineni Symfonie Orkest

Hineni Symfonie Orkest speelt op 50ste Jeruzalemdag

U heeft het wellicht in het artikel Website Hineni Symfonie Orkest online gelezen. Ik beheer sinds begin 2016 de website van het Hineni Symfonie Orkest. Een paar weken geleden kreeg ik de vraag of ik voor hen een poster wilden gaan ontwerpen. Wilt u weten hoe deze poster eruitziet?

Wat is het Hineni Symfonie Orkest?

Het Hineni Symfonie Orkest is een orkest die Israëlische liederen ter gehore brengt. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse concerten in het voor- en najaar door heel Nederland heen. Hierbij willen zij het Hineni Centrum Jeruzalem steunen met donaties en toegangsgelden die de bezoekers geven tijdens de concerten.

”De stichting heeft tot doel het belangeloos en op professioneel niveau spelen van muziek, met als doel onze verbondenheid met Israël als Gods volk uit te dragen, het publiek een grotere verbondenheid met het Joodse volk te laten ervaren en zo indirect en direct het Joodse volk te bemoedigen. We collecteren voor Joodse doelen, in eerste instantie het Hineni centrum in Jeruzalem!”

Concert in Bunschoten-Spakenburg

Het Hineni Symfonie Orkest speelt op woensdag 24 mei 2017 een concert in Bunschoten-Spakenburg. Dit is de dag waarop Israël 50 jaar is herenigd! Tijdens dit concert zullen onder meer de volgende liederen worden uitgevoerd:

  • De notenkrakersuite van Tsjaikovski
  • Egmont van Beethoven
  • De ouverture Hans und Gretel van Humperdinck
  • Hava Nagila
  • Hinematov
  • Avinu Malkeinu

Tijdens dit concert zal het orkest worden begeleid door Lubertus Leutscher. Onder meer de solist Gilad Nezer zal tijdens dit concert ook aanwezig zijn om zijn bijdrage aan dit concert te leveren!

Conclusie

Het beloofd dus een jubilerend concert te gaan worden in Bunschoten-Spakenburg op woensdag 24 mei 2017. Kaarten zijn onder meer te koop via diverse voorverkooppunten en via de webshop van het Hineni Symfonie Orkest!

Tags: