Graceland presents: Elvis Presley on Stage

Graceland presents - Elvis Presley on StageFoto: © MJB Events PR

Graceland presents: Elvis Presley on Stage

Graceland presents: Elvis Presley on Stage is een tour dat over de hele wereld gaat. Gisteravond stopte deze voorstelling bij De Oosterpoort in Groningen. Ik was als bezoeker aanwezig bij dit concert van The King of Rock and Roll.

Elvis Presley Enterprises Inc. organiseerde deze tour door Europa en stopte gisteravond in De Oosterpoort in Groningen. Bekende nummers zoals Jailhouse Rock, How Great thou Art, Sweet Caroline en Can’t help falling in love with you kwamen voorbij. Elvis Presley was levensgroot op een scherm te zen terwijl de live band (en zangers en zangeressen) de muziek opzich namen.

Als cadeautje voor de bezoekers werden er nog twee nummers gezongen. Dit was een duet tussen Elvis Presley en zijn dochter Lisa Marie Presley. Lisa Marie Presley is ook zangeres, en is partner en ambassadeur van Graceland.

Over Elvis Presley

Elvis Presley is na zijn dood nog steeds één van de bekendste artiesten ter wereld. Elvis was geboren op 8 januari 1935. Sinds 1957 tot aan zijn dood op 16 augustus 1977 woonde hij op het landgoed Graceland in Memphis (Verenigde Staten). Hij stond op zijn hoogtepunt in zijn carrière tweemaal per dag op het podium. Dit was goed voor een nieuw record, waarmee hij de meeste concerten gaf in één jaar. Dit record kon toegevoegd worden aan zijn vele gouden platen.

Als iemand Elvis Presley zegt dan denkt iedereen gelijk aan rondzwierende heupen, Rock and Roll, en dansende mensen. Dat was gisteravond ook te zien in De Oosterpoort tijdens het concert Graceland presents: Elvis Presley on Stage.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: