Graceland presents: Elvis Presley on Stage

Graceland Presents: Elvis Presley on Stage© MJB Events PR

Graceland presents: Elvis Presley on Stage

Gisteravond vond het concert Graceland presents: Elvis Presley on Stage plaats in De Oosterpoort te Groningen. Ik was als bezoeker aanwezig tijdens dit concert van The King, Elvis Presley!

Elvis Presley Enterprises Inc. organiseerde deze tour door Europa en was gisteren dus in De Oosterpoort te Groningen. Nummers als Jailhouse Rock, How Great thou Art, Sweet Caroline en Can’t help falling in love with you werden ten gehore gebracht door de live band en Elvis Presley op een levensgroot scherm. Een groot concert, waarin u een optreden van The King opnieuw beleeft!

Als extra cadeautje voor de bezoekers van deze show kwamen er ook twee nummers wat gezongen werd door Elvis Presley en zijn dochter Lisa Marie Presley. Lisa Marie Presley zingt vandaag de dag nog steeds met haar band en is partner en ambassadeur van Graceland.

Over Elvis Presley

Elvis Presley was en is na zijn dood nog steeds een van de bekendste artiesten ter wereld. Elvis was geboren op 8 januari 1935 en woonde sinds 1957 tot en met zijn dood (16 augustus 1977) op het landgoed Graceland in Memphis (Amerika). Hij stond op zijn hoogtepunt in zijn carrière, vaak tweemaal op het podium wat goed was voor een nieuw record, waarmee hij de meeste concerten in één jaar gaf. Deze konden wederom bij de vele andere gouden platen worden toegevoegd.

Als iemand Elvis zegt, dan denkt iedereen gelijk aan rondzwierende heupen, Rock and Roll en dansende mensen wat gisteravond weer te zien was bij de show in De Oosterpoort. Graceland presents: Elvis Presley on Stage, Een must voor elke Elvis Presley fan!

Tags: