FreezeForce 2014 in het It Badhûs (Zwaagwesteinde)

Freezeforce De Westereen 2014Foto: © MJB Events PR

FreezeForce 2014 in het It Badhûs (Zwaagwesteinde)

Gisteravond was het tijd voor een nieuwe editie van FreezeForce 2014. Een evenement dat bekend is in de omgeving van Zwaagwesteinde (Friesland). Ik was aanwezig tijdens dit evenement en zal in dit artikel terugblikken op gisteravond.

FreezeForce 2014 vond plaats in It Badhûs in Zwaagwesteinde (De Westereen). Dit evenement is onderdeel van het inmiddels succesvolle Freeze Rock Festival. Tijdens het evenement hielp ik mee met de op- en afbouw van het evenement, want zonder materialen kan je geen evenement organiseren.

Rond 13:00 uur waren diverse organisaties en ik aanwezig om het podium gereed te maken. Wanneer dit klaar was kon GV Audio het geluid en licht installeren dat gebruikt kon worden tijdens de optredens. Later in de middag kwamen de eerste bands in It Badhûs om te gaan soundchecken. Alles verliep gelukkig volgens plan en onder een gezellige sfeer!

In de avond konden de vele bezoekers naar binnen, waardoor er een goede sfeer was tijdens het evenement. De bands hadden veel plezier, er ging gelukkig niks verkeerd en er werd veel gelachen en genoten. Helaas was het rond de klok van 01:00 uur weer tijd om het evenement te beëindigen. Aan alles komt er helaas een eind, zo ook aan deze editie. Maar niet gevreesd. Volgend jaar zal de volgende editie plaatsvinden van FreezeForce, dan ben jij weer van harte welkom!

Tags: