Finale Miss Beauty of Groningen en Drenthe 2015

Finale Miss Beauty of Groningen en Drenthe 2015Foto: © MJB Events PR

Finale Miss Beauty of Groningen en Drenthe 2015

Na maandenlang wachten was het de dag voor de missen van Miss Beauty of Groningen en Drenthe. De finale vond afgelopen zondag plaats in de MartiniPlaza te Groningen. Wie zal door gaan naar de landelijke finale wat plaats zal vinden in oktober 2015.

Rond de klok van 11:00 uur kwam ik aan in de MartiniPlaza waar ik meehielp met het opbouwen van de catwalk, het plaatsen van het licht en het plaatsen van het geluid. Een mooie ervaring wat ik heb kunnen opdoen in de MartiniPlaza te Groningen.

Rond 15:30 uur konden de missen oefenen op de catwalk. Zo werden de laatste instructies gegeven door Sanne Roffel en werd de finaledans nog een paar keer ingestudeerd. Ondertussen werd er nog de laatste aanpassingen uitgevoerd aan het geluid, het licht en de stoelen die op de juiste plaats werden gezet.

Al snel was het 18:30 uur, toen de deuren opengingen en alle bezoekers een plaats zochten. Helaas was er niet voor iedereen genoeg plaats, omdat het toch drukker werd dan eerst verwacht. Na de openingsdans was het tijd om de missen voor te stellen aan het publiek en aan de jury.

Wanneer iedereen zich had voorgesteld aan de juryleden, was het tijd om iedereen klaar te maken voor de bikinironde wat gevolgd werd door de galaronde. Een mooi moment toen alle missen langs kwamen lopen in al die mooie jurken!

Als laatste kregen ze nog een Engelse vraag die gesteld werd door de jury. Uiteindelijk verloste de jury ons van het spannendste moment, toen de winnaars bekend werden gemaakt!

Finale Miss Beauty of Groningen en Drenthe 2015

Foto: © MJB Events PR

Tags: