Finale Miss Beauty of Friesland 2015

Finale Miss Beauty of Friesland 2015Foto: © MJB Events PR

Finale Miss Beauty of Friesland 2015

Begin van de middag, net na 12:00 uur kwam ik aan in het Fries Congrescentrum waar de finale zou gaan plaats vinden van Miss Beauty of Friesland. Na een succesvol avontuur waaronder de castingdag, oefendag en de photoshoot eindigt hier zondagavond het avontuur voor vele van hen. Vanavond wordt dan eindelijk bekend wie zich Miss Beauty of Friesland 2015 mag gaan noemen!

Nadat ik een bakje koffie had gehad, even was bijgepraat over het laatste nieuws en alle informatie had gekregen die nodig was, ging ik meehelpen met het opbouw van de zaal. Het podium moest worden klaargezet, de lichten moesten worden opgehangen en het geluid moest geïnstalleerd worden.

Een grote zaal waar een paar honderd bezoekers de winnaar van Friesland konden gaan bewonderen. Toen de openingsdans was geweest, stelden alle kandidaten zich voor aan de jury en aan het aanwezige publiek.

Natuurlijk een spannend moment, als je opeens voor een paar honderd man spreekt. Maar al gauw vonden ze hun eigen routine in deze avond en waren ze klaar voor de bikinironde en de galaronde. Na deze twee rondes moesten ze een Engelse vraag beantwoorden die de jury stelden.

Daar was het moment dan eindelijk. De jury maakte de winnaars bekend van Miss Beauty of Friesland. Vele harten klopte snel, het zweet ging door vele klamme handen en af en toe werd een traan weg geveegd!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: