Feria de Amsterdam 2016

Feria de Amsterdam 2016Foto: © MJB Events PR

Feria de Amsterdam 2016

Gisteren vond de 5de editie plaats van Feria de Amsterdam wat jaarlijks wordt georganiseerd door La Casa Sevillana. Ik hielp gisteren mee bij Tio Peppe tijdens dit Spaanse festival!

Vroeg in de ochtend op weg naar Buurtboerderij “Ons Genoegen” aan de noordkant van de Westergasfabriek te Amsterdam. Hier zal de 5de editie plaatsvinden van Feria de Amsterdam.

Wanneer ik aankwam bij de Buurtboerderij “Ons Genoegen”, moesten er nog verschillende dingen gebeuren. Kramen moesten worden ingericht, posters en andere leuke materiaal moest worden geplaatst of opgehangen, de parasols moesten worden neergezet en andere kramen hadden hier en daar nog hulp nodig.

Om 13:30 uur gingen de deuren open voor alle bezoekers, die al enkele minuten stonden te wachten voor de ingang. In totaal waren er honderden mensen die samen konden genieten van mooie dansers en danseressen, konden toosten op het Spaanse cultuur en de bezoekers konden producten vanuit Spanje proeven en kopen. Maar dat was er niet alleen. Zo konden de bezoekers genieten van een schitterend en mooie programmering.

Helaas moest het programma rond 16:00 uur even worden onderbroken, doordat een buitje het luchtruim innam boven Feria de Amsterdam. Maar al snel kwam de zon weer terug zodat we verder konden genieten van Spaanse artiesten en dansers tijdens deze 5de editie.

Kortom, een dag waarbij La Casa Sevillana terug kan kijken op een succesvolle jubileumeditie van Feria de Amsterdam. Op naar de 10de editie in 2021, maar eerst de volgende editie in 2017! Wil je op de hoogte blijven, dan kan je de website van La Casa Sevillana in de gaten houden of bezoek hen op Facebook!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: