Een zonnige Loop Leeuwarden 2015

Loop Leeuwarden 2015Foto: © MJB Events PR

Een zonnige Loop Leeuwarden 2015

Gisteren was het weer tijd voor het grote sportevenement van Leeuwarden genaamd Loop Leeuwarden 2015. Ik had je vorig jaar al laten weten dat ik voor het eerst meehielp tijdens Loop Leeuwarden. Ook dit jaar wilde ik graag weer meehelpen en stond bij de finish van alle parcours.

Vroeg in de ochtend kwam ik aan op de Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Gelukkig hoefde ik niet zoals vorig jaar met een pendelbusje naar mijn locatie gebracht te worden, omdat ik dit jaar bij de finish stond.

Alle medailles, certificaten en het fruit moest klaar worden gelegd voor de deelnemers van dit evenement. Gelukkig was het iets koeler dan vorig jaar, toen de temperaturen boven de 30 graden uitkwamen.

Al snel kwamen de eerste deelnemers aan, dit was de jeugd die de 1 km hadden gerend. Al snel kwamen de 2 km, 5 km en even later ook de 10 km eraan. In de middag was het tijd voor de marathonlopers die toch in grote groepen aankwamen. Het was vooral piekmomenten, maar gelukkig hadden we een goed team waardoor niemand lang had moeten wachten.

Dit was de 9de editie van Loop Leeuwarden. Volgend jaar in 2016 zal de 10de editie plaats vinden in en rondom Leeuwarden. Wat de organisatie hiervoor allemaal gaat doen, dat weten we op dit moment nog niet. Wanneer je up-to-date wilt blijven over het evenement, dan kan je de website bezoeken van Loop Leeuwarden!

Update 31 december 2015

Zojuist is bekend gemaakt dat de 10de editie plaats vind op zondag 22 mei 2016. Je kunt je inschrijven vanaf 1 januari 2016 via de website van Loop Leeuwarden. Je betaalt slechts € 10,00 als je voor 31 maart 2016 je inschrijft op de website van Loop Leeuwarden.

Tags: