Een sfeervolle editie van Lassie ToverRock

Lassie ToverRock 2014Foto: © MJB Events PR

Een sfeervolle editie van Lassie ToverRock

Voor de derde keer werd het evenement Lassie ToverRock georganiseerd in It Maskelyn in Hardegarijp (Friesland). Tijdens deze avond traden diverse bands op die zorgden voor entertainment, gezelligheid en vooral ook plezier. Ik was ook aanwezig tijdens dit evenement als stagemanager van het tweede podium en hielp ik meer met de op- en afbouw van het evenement.

In de middag was GV Audio uit Leeuwarden bezig met het installeren van het licht en geluid. Ook verzorgde zij het podium voor het tweede podium, waar ik als stagemanager acties zou zijn die avond. Al snel kreeg It Maskelyn vorm zoals we dat graag zouden willen hebben.

Rond 18:00 uur kwam de eerste soundcheck op het hoofdpodium terwijl er op het tweede podium, waar ik stond, al flink werd opgebouwd. Bands zoals Mundo Park, Nothing, The Breezer Experience, Lennard Ford en El Baco waren opgenomen in de programmering. In een vloeiende lijn gingen de shows in elkaar over en het publiek had er erg veel zin in. Het was goed voor een bezoekersaantal van 325 personen.

Rond de klok van 02:30 uur was het evenement afgelopen en was het tijd om te gaan afbouwen. Om 04:00 uur was de afbouw klaar en zag je eigenlijk niet meer dat er een evenement had plaats gevonden. We kunnen terugkijken op een succesvolle editie en zullen met een tevreden gevoel huiswaarts gaan.

Lassie ToverRock 2014

Foto: © MJB Events PR

Tags: