Een mooie Eurosonic – Noorderslag 2014

Eurosonic Noorderslag 2014© MJB Events PR

Een mooie Eurosonic – Noorderslag 2014

Eurosonic – Noorderslag, u heeft er ongetwijfeld wel iets over gehoord, gezien of u bent er wellicht eens een keer op dit festival geweest. Een groot congres festival met bezoekers uit de hele wereld, live optredens in De Oosterpoort en op verschillende andere locaties in Groningen. Ik was erbij in 2014 en laat u graag zien hoe dit was om tijdens dit festival mee te mogen helpen!

Vanaf woensdag 15 januari tot en met 17 januari 2014 hielp ik mee tijdens Eurosonic – Noorderslag in De Oosterpoort te Groningen. Ik stond bij de entreebalie waar ik mensen incheckte, bandjes meegaf en ook nog informatie vertelden. Dit moest vooral in het Engels, omdat vele bezoekers uit Duitsland, Zwitserland, Engeland, Amerika en ook uit AustraliĂ« kwamen.

Het inchecken van mensen was erg leerzaam en vooral leuk om te doen. Je leerde nieuwe bedrijven kennen, het boekingssysteem was makkelijk om te beheren en je kon op rustige momenten praten met je teamgenoten die achter andere kassa’s stonden.

Op zaterdag 18 januari was ik vrij en hoefde ik niet mee te helpen tijdens Eurosonic – Noorderslag. Hierdoor kon ik gaan genieten van bands, van de sfeer en heb ik verschillende congressen bijgewoond waaronder over fondsen en poppodia in Nederland.

Een mooie week om op terug te mogen kijken. Een grote ervaring opgedaan en nieuwe mensen leren kennen, zowel uit Nederland als uit het buitenland. Hopelijk kan ik in januari 2015 ook weer meehelpen, want dan zal de volgende Eurosonic – Noorderslag plaats vinden in Groningen.

Tags: