Drukke en indrukwekkende Oerol 2014

Admiral Freebee during Oerol 2014Foto: © MJB Events PR

Drukke en indrukwekkende Oerol 2014

Eén van de hoogtepunten voor mijn opleiding is het evenement Oerol op Terschelling (Friesland). Ik was van 10 juni 2014 tot en met zaterdag 21 juni 2014 aanwezig op Terschelling om mee te helpen. Een internationaal evenement dat Europees bekend staat om haar grote aanbod van straattheater en straatmuziek.

Naast de vele straatartiesten is er ook nog meer te beleven tijdens Oerol 2014. Zo staan er op de locaties De Betonning (West Terschelling) en op Westerkeyn (Midsland) twee grote podia waar muziek te horen is. Zo konden de bezoekers genieten van de muziek van Spinvis, Sky Pilots, Amsterdam Klezmer Band en de Belgische band Admiral Freebee.

Wilde je iets meer rust en een voorstelling bekijken? Dan was je ook bij Oerol op de juiste plek. Zo kon je voorstellingen zien van Lotte van den Berg, Eefje de Visser of lekker vertoeven op de plaza bij de Westerkeyn in Midsland.

Oerol 2014 was dan ook een mooie editie om bij aanwezig te mogen zijn. Een evenement dat voor de 33ste keer op Terschelling werd georganiseerd. Hopelijk zal de 34ste editie van Oerol wederom een mooie editie zijn.

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: