De website van Uit de oude Koektrommel staat online

Uit de oude KoektrommelFoto: © Uit de oude Koektrommel

De website van Uit de oude Koektrommel staat online

In de afgelopen dagen zijn Uit de oude Koektrommel en ik bezig geweest met het maken van haar eigen website. Voorheen was dit via Blogspot, wat onderdeel is van Google. Doordat er verschillende wensen waren, heeft Uit de oude Koektrommel besloten om haar eigen website te openen. Laten we kijken wat ik allemaal voor deze website heb gedaan.

Sinds februari 2016 bestaat Uit de oude Koektrommel. Voorheen kon je altijd via de Blogspot website terecht waar verschillende geschiedenis verhalen, familiefoto’s en interessante gebeurtenissen op werden geplaatst rondom diverse stambomen door de jaren heen.

Doordat er verschillende wensen waren heeft Uit de oude Koektrommel besloten om haar eigen website te openen. www.uitdeoudekoektrommel.com is geboren waar je alle verhalen van de verschillende families kunt terug lezen met bijpassende foto’s en video’s, zoals je gewend was.

Waarbij heb ik meegeholpen?

Door de verhuizing van Blogspot naar haar eigen website zijn er verschillende taken verricht waaronder het installeren van het Content Management System (CMS). Maar dat was niet het enige. Zo heb ik zorg gedragen voor: Het installeren van het Content Management System, Diverse plug-ins en thema geïnstalleerd, Het design verzorgd en aangepast aan alle wensen en eisen, SEO-optimalisatie toegepast, Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, De kleuren aangepast zodat deze aansluiten op de huisstijl, Alle wensen en eisen doorgevoerd in de website en de Website beveiligd met een SSL-certificaat.

Tot slot

Een mooie en leuke opdracht om te mogen doen met een nieuwe website. Ondanks dat de website helemaal klaar is, zal ik in de komende periode de website blijven monitoren of alles goed werkt en dat alles naar wens is. Wil je op de hoogte blijven van Uit de oude Koektrommel? Bezoek dan haar website, RSS-feed of neem direct contact op.

Tags: