D’Drive present: Jail of Creativity

MJB Events PRFoto: © MJB Events PR

D’Drive present: Jail of Creativity

Serious Request 2013 is afgereisd naar Leeuwarden (Friesland) waar verschillende DJ’s van het Nederlandse radiostation geld inzamelen voor de 3de wereldlanden. Het thema van dit jaar is Kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree!

Vanuit mijn opleiding Event Management organiseerde wij ons eerste evenement: D’Drive present: Jail of Creativity. Dit werd gedaan door de eerste jaar studenten, waaronder ik, van de opleiding Event Management aan het Friesland College.

Het doel van dit evenement was om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor deze 3de wereldlanden. In totaal hebben wij een bedrag van € 150,00 binnen mogen halen. Dit was bereikt door het verkopen van schilderijen, het organiseren van bingo in het cellenblok van de Blokhuispoort, optredens in Café De Bak, en uit vrije donaties van bezoekers.

Het was een dag vol plezier, een dag van samenzijn en een dag waarop wij als groep bij hebben mogen dragen aan Serious Request 2013. Het verdiende bedrag zal later in december 2013 worden gedoneerd samen met de opbrengst van Serious Record dat in Leeuwarden zal plaatsvinden.

Tags: