Danswedstrijd en 75 jaar V&K Oppenhuizen

Danswedstrijd en 75 jaar V&K Oppenhuizen 2016Foto: © MJB Events PR

Danswedstrijd en 75 jaar V&K Oppenhuizen

Gisteren, zaterdag 5 november 2016, was ik te vinden voor mijn stage bij de danswedstrijd en het jubileumfeest van het 75-Jarig bestaan van V&K Oppenhuizen. Maar wie deden er eigenlijk mee met de danswedstrijd en met de showavond in Oppenhuizen?

Danswedstrijd

In de ochtend kwamen we aan bij MFC It Harspit (Oppenhuizen, vlakbij Sneek) waar wij alles klaar gingen zetten. De stoelen moesten worden geplaatst, de jurytafels moesten worden geplaatst en de aankleding mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Dit ging allemaal vanuit Mijn Level UP, wat diverse evenementen elk jaar organiseert in de categorieën Turnen, Dansen en Freerunning.

Dansteams The Kiddo’s, Get over it, In the Mix, Cuties, Sweet-Heart, Hardbeat, Just Dance, Highpro en X-Treme deden mee aan deze danswedstrijd. Van langzamere stukken naar snelle en spectaculaire dansbewegingen. Na afloop van iedere dans bracht het publiek een groot applaus voor de danseressen en kreeg de dansgroep feedback op de dans die zij hadden laten zien vanuit de drie juryleden.

75-Jarig bestaan V&K Oppenhuizen

In het kader van de 75-Jarige bestaan van V&K Oppenhuizen organiseerden diverse organisaties, waaronder Enjoy Sports (voorheen Turnstad Sneek), deze showavond. Tijdens deze showavond waren er verschillende mooie shows te zien.

Onderdeel Groep
Vloeroefening Maaike en Geeske
Freerunning Enjoy Sports
Airtrack Turnen Turngroep 1, 2 en 3 (V&K Oppenhuizen)
Lenigheidsnummer Enjoy Sports
Vloeroefening Doutzen Veenema
Freerunning Demonstratieteam 15+
Trampolinespringen Turngroep 2 en 3 (V&K Oppenhuizen)
Demonstratie Rohnrad Marjet Waldram (SSS Grou)
Dansgroep Get over it V&K Oppenhuizen
Dansgroep Hardbeat Enjoy Sports
Chinese Vechtkunst Alle groepen, Ramona, Michael en Shannon-Lee

Alles liep voorspoedig en volgens planning. De ene spectaculaire show naar de ander, zoals te zien was tijdens de show van Doutzen Veenema en van Maaike & Geeske op de vloer. Of toch nog de dansgroepen, demonstratieteams en de Chinese Vechtkunst. Marjet Waldram van SSS Grou mogen wij ook niet vergeten met haar Rohnrad. Een bijzondere, spectaculaire en mooie show om te mogen zien als bezoeker tijdens het 75-jarig bestaan van V&K Oppenhuizen.

Tot slot

Een mooie danswedstrijd en een gezellige avondshow voor het 75-jarig bestaan van V&K Oppenhuizen. Alle deelnemers en deelneemsters gingen met een tevreden gevoel naar huis, samen met de organisatie achter beide evenementen. Wij hopen natuurlijk dat je ook heb mogen genieten van één of van beide evenementen. Op naar de volgende danswedstrijd van Mijn Level UP en naar het 80-jarig bestaan van V&K Oppenhuizen!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: