Color Guard Nederland Championships 2016

Sensation Performance Ensemble Color Guard Finale Almere 2016Foto: © MJB Events PR

Color Guard Nederland Championships 2016

Na een seizoen hard werken, veel energie te hebben gegeven en trainingen hebben besteed aan hun show, kwam er gisteren een einde aan het Winterguard seizoen van Color Guard Nederland. Color Guard Championships stond op het programma in het Topsportcentrum van Almere.

Vroeg in de ochtend was ik opgestaan en ging ik richting Almere. Toen ik hier was aangekomen was het tijd voor een bakje koffie, voor de laatste informatie en voor de laatste wijzigingen die hadden plaats gevonden.

Hierna ging ik richting de opmars, waar ik mee zou gaan helpen met alles in goede banen te leiden. De opmars is de plek voordat alle teams het veld op gaan en hun show gaan presenteren voor het publiek en de juryleden. Kort gezegd een plek waar men zich voorbereidt, de laatste teamoverleg en waar de crew en support haar succes toesprak tegen de teams.

Maar dan was het moment daar gekomen. Tijd voor de show, in een paar minuten moest het gaan gebeuren. Op naar de finaleronde wat in de avond moest gaan gebeuren. Maar dit was niet het enige wat er op het veld afspeelde. Ook was het voor sommige teamgenoten en crewleden de laatste keer dat ze op pad gingen met hun team. Want wat is er mooier dan afscheid nemen tijdens de finale van Color Guard Nederland!

Terugblik op het seizoen 2015 – 2016

Het seizoen begon eigenlijk een paar maanden geleden. De voorbereiding, de eerste contesten en de vele trainingen die alle teams hebben gehad. Al deze inspanningen in de afgelopen maanden konden we gisteren terugzien in de finale.

We kunnen dan ook terugkijken op een mooi, goed en spannend Winterguard seizoen 2015 – 2016. Elke team deed zijn best, alle shows waren mooi en er was veel werk in de shows en in de showattributen gestoken. Ik hoop dan ook weer dat het volgende Winterguard seizoen nog leuker, spannender en bijzonderder zal zijn. Wanneer de nieuwe data bekend zal zijn, dat weten we nog niet. U kunt dit terug vinden op de website van Color Guard Nederland. Tot volgend jaar!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: