Color Guard Contest Drachten 2018

Color Guard Contest Drachten 2018Foto: © MJB Events PR

Color Guard Contest Drachten 2018

Gisteren was het weer tijd voor het eerste Color Guard Contest van Color Guard Nederland. Dit keer was het in Drachten, waar ik meehielp tijdens het evenement. Vandaag vertel ik je graag meer over dit contest met foto’s van de deelnemende teams van het Color Guard Contest Drachten 2018!

Rond 09:30 uur kwamen alle medewerkers in Sportcentrum Drachten om het decor, het geluid en alle materialen klaar te zetten voor dit contest. Net als het Color Guard Contest Drachten 2017 liep de voorbereiding voorspoedig, waardoor we eerder klaar waren met opbouwen!

Zo konden we ons goed voorbereiden op het contest, want de eerste Color Guard teams zouden al rond 12:30 aanwezig zijn om hun materialen uit te laden en om te kleden in de kleedkamers. Kort hierna mochten de bezoekers naar binnen om een goed plekje uit te zoeken waar ze goed zicht hadden op de Color Guard teams op het veld.

Het contest begon om 14:00 uur en zou rond 21:00 uur eindigen. Natuurlijk met een pauze van ongeveer 1,5 uur zodat iedereen rustig kon bijkomen van het middagprogramma en zich konden voorbereiden op het avondprogramma van Color Guard Nederland.

Uiteindelijk deden er 34 Color Guard teams mee die streden in de categorie√ęn Kids Class, Cadet Class, Junior Class, Regional A Class, A Class en in de Open Class. Iedere show duurden ongeveer 5 minuten met een groot applaus als gevolg van het publiek!

Tot slot

Het was een mooie start van het nieuwe Color Guard seizoen 2018 wat wordt georganiseerd door Color Guard Nederland, waarbij ik meehelp in de Public Relations en tijdens de contesten. Ik ben er weer aanwezig tijdens het Color Guard Contest Almere (24 februari 2018) en bij het Color Guard Contest Leeuwarden (10 maart 2017). Voor de andere contesten verwijs ik je graag door naar de website van Color Guard Nederland!

Foto’s: ¬© MJB Events PR

Tags: