Color Guard Contest Almere 2018

Color Guard Contest Almere 2018Foto: © MJB Events PR

Color Guard Contest Almere 2018

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Color Guard Contest Almere. Dit jaar helaas geen WGI Regional Almere, maar wel een contest waarbij de (inter)nationale deelnemers de bezoekers tot het puntje van hun stoel brachten! Laten we terugkijken op dit contest!

Om 09:00 uur begon het Color Guard Contest Almere met de eerste deelnemers. We begonnen dan ook met de Winds, Winds Open wat vervolgd werd door de Marching A, Marching Open en de Concert Open. Een druk programma in de ochtend wat rond 11:35 uur afgelopen was.

Na een korte pauze gingen we rond 11:45 uur verder met de Color Guard groepen. Zo stonden de Regional A Class, A-Class Prelims, Open Class en de World Class tot 15:15 uur op het programma. Hierin was het niveau al aardig hoog. Dit werd gevolgd door de Kids Class, Cadet Class en de Junior Class. Nadat iedereen was geweest werden de punten bekend gemaakt. De beste teams mochten hun show nog een keer laten zien in de finale die vanaf 16:35 uur van start ging.

We begonnen de finale met de Regional A Class, gevolgd door de Concert Class, Winds, Percussion en de Marching class. Als laatste kwamen de A-Class, Open Class en de World Class nog op de vloer om nog één keer hun show te laten zien op de speelvloer in Almere. Hierna begon de retreat waarin de uiteindelijke punten werden gepresenteerd aan het aanwezige publiek en deelnemers.

Tot slot

Met maar liefst 48 deelnemers was dit alweer het vierde contest van Color Guard Nederland 2018. Ik ben dit seizoen nog aanwezig tijdens het Color Guard Contest Leeuwarden op zaterdag 10 maart 2018. Voor alle andere contesten verwijs ik je graag door naar de website van Color Guard Nederland. Tot in Leeuwarden!

Foto’s: © MJB Events PR

Tags: