CD release in Paradiso Amsterdam

Amsterdam Klezmer Band with the CD Release in Paradiso AmsterdamFoto: © MJB Events PR

CD release in Paradiso Amsterdam

Afgelopen donderdag was ik te vinden in Paradiso Amsterdam. Vanuit mijn stagebedrijf deed ik de pre-productie (voorbereiding) en de productie van de cd-release en het 20-jarige bestaan van de Amsterdam Klezmer Band. Hiermee startte ik eind vorig jaar toen ik deze grote opdracht voor een examenonderdeel van mijn opleiding deed.

In de ochtend was het voorbereiden voor de productie wat in de middag, avond en nacht zal plaats vinden. Rond de klok van 14:30 uur kwamen wij dan aan in Paradiso Amsterdam. Melden bij de receptie, kijken waar de kleedkamers waren en ons voorstellen aan de productieleden van Paradiso zelf.

Ongeveer een (half) uurtje later kwamen dan ook de bandleden van de Amsterdam Klezmer Band binnen. Even tot rust komen in de kleedkamers, het opbouwen van het podium en daarna even alles goed sound checken wat mogelijk was.

Alles liep volgens plan, het buffet was er op tijd, alles was voor 19:00 uur klaar en alle mensen stroomde binnen. Al hadden we wel besloten om 15 minuten later te beginnen. De oorzaak hiervoor was dat de mensen niet snel naar binnen konden komen door de extra beveiligingsmaatregelen die avond.

Om 20:45 uur was het dan eindelijk zover. Alle bandleden stonden backstage klaar, de zaal was goed gevuld en het licht en techniek waren klaar. Tijd om het concert te beginnen. Het derde concert van de Oyoyoy tour 2016.

Rond 22:15 uur was het concert afgelopen. DJ Chajes speelden nog na afloop in de Grote zaal. Voor genodigden was er in de kelderbar nog een after party met DJ Tienson. Een mooie afsluiter voor deze cd-release en voor het 20-jarige bestaan van de Amsterdam Klezmer Band.

Ik kan terugkijken op een mooi en groot project van de Amsterdam Klezmer Band. Op naar het volgende examenonderdeel, voordat ik volgend jaar kan afstuderen binnen de opleiding Event Management.

Foto’s: ¬© MJB Events PR

Tags: