Seizoen 15 van de Beste Zangers op NPO 1 (AVROTROS)

Beste Zangers 2022 with Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks (Music by Blanks) and Roxeanne HazesFoto: © AVROTROS

Seizoen 15 van de Beste Zangers op NPO 1 (AVROTROS)

Ieder najaar kan je weer op de NPO 1 genieten van de Beste Zangers. Een programma waarin bekende Nederlandse of Belgische zangers en zangeressen nummers van elkaar zingen met een eigen touche. Dit gebeurd allemaal onder leiding van de gastheer Jan Smit. Hij mag ook dit jaar weer het inmiddels 15de seizoen gaan presenteren, dat zal gaan plaatsvinden in het Spaanse Sevilla.

Tijdens iedere aflevering zal er één artiest centraal staan. De andere artiesten zullen van de betreffende artiest een nummer gaan zingen met een eigen touche. Op die manier zal iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten en unieke vaardigheden binnen de muziek naar voren brengen. Dat gebeurd onder leiding van de Beste Zangers-band met Marcel Fisser als begeleider.

In dit vijftiende seizoen zijn er ook weer grote artiesten naar het programma gehaald. Zo kunnen we dit seizoen genieten van de muziek van Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks (Music by Blanks) en Roxeanne Hazes.

Buiten al de muziek om zal ook tijdens dit seizoen mooie verhalen, (muzikale) verassingen en ontroerende momenten voorbij komen. Het vijftiende seizoen is een productie van AVROTROS en zal in het najaar van 2022 te zien zijn op NPO 1. Zodra er meer informatie is zal ik dat toevoegen aan dit artikel over de Beste Zangers 2022!

Tags: