Jessie Spartano met het nummer ‘idc’

Jessie Spartano with her music song 'idc'Foto: Jessie Spartano

Jessie Spartano met het nummer ‘idc’

Zij studeerde aan de USC education en hoopt met haar muziek de positiviteit te brengen bij haar luisteraars. We hebben het dan over de artiest Jessie Spartano die op 8 oktober haar laatste single “idc” uitbracht. In dit artikel vertel ik meer over haar.

Jessie Spartano is afkomstig uit Los Angeles (Amerika). Samen met haar geloof en met de USC education heeft zij de kracht, wijsheid en medeleven gekregen om haar muziek te delen en daarbij het licht en de positiviteit te brengen bij haar luisteraars.

Dit wil zij doen doordat Jessie erin gelooft dat muziek een diep niveau heeft waarbij het vermogen van de mens beïnvloed kan worden en daarmee liefde en aanmoediging verspreid kan worden. Het zou haar rol als artiest zijn om deze verantwoordelijkheid op haar te nemen en zo haar boodschap over te dragen aan anderen.

Haar teksten hebben daarbij het vermogen om mensen uit verschillende lagen van de bevolking samen te brengen. Dit doet zij bijvoorbeeld door op te treden, maar ook door haar nummers online te publiceren via Spotify of via haar YouTube kanaal.

“Be humble and work hard. Love and trust yourself. Believe and follow the King.” – Jessie Spartano

 

 

De single “idc”

Op 8 oktober bracht Jessie Spartano haar nieuwste single uit, genaamd ‘idc’. Het nummer gaat over dat je niets hoeft aan te trekken wat iemand over je te zeggen heeft of wanneer je niet in een (sociaal) ‘hokje’ past qua gedrag of kleding. Doe daarom de dingen waar je van houdt, want mensen zullen je altijd blijven beoordelen. Het maakt daarbij uit dat jij voor je eigen geluk en voldoening gaat.

Deze boodschap is dan ook goed te horen in het nieuwste nummer van Jessie. Het nummer bevat goede muziek, haar zang past er goed bij en wanneer je het luistert kom je goed in het nummer terecht. Dit nummer kan je onder meer vinden op Spotify, YouTube en Apple Music. We kunnen dan ons ook opmaken voor toekomstige muziek van Jessie Spartano. Wil jij haar volgen in haar avontuur? Dan kan dat. Je kunt haar vinden via haar website, YouTube, Spotify en Instagram.