DJ Oskana uit Frankrijk

DJ Oskana from Poland and FranceFoto: © Alexandre Gombert

DJ Oskana uit Frankrijk

Zij komt oorspronkelijk uit Polen maar woont momenteel in Biarritz (Frankrijk). Inmiddels staat zij sinds 2018 bekend als DJ Oskana en heeft al op diverse evenementen, festivals en in clubs gespeeld. In dit artikel vertel ik meer over DJ Oskana!

DJ Oskana is geboren in Polen en woont nu in Biarritz (Frankrijk). Zij ging altijd met haar vrienden en vriendinnen mee naar clubs. Op een zeker moment besloot zij om niet te gaan dansen op te dansvloer, maar om mee te kijken met de DJ in de DJ booth. Zo kon zij goed zien hoe haar DJ vrienden muziek maakten en hoe de gasten in de clubs plezier hadden met de muziek. Dit deed Oskana tot het moment dat zij een keer moest invallen als DJ. Vanaf dat moment kon zij het DJ zijn niet meer loslaten en begon in 2018 als DJ. Zo was DJ Oskana geboren!

Nadat Oskana haar artiestennaam had gekozen moest zij ook het genre kiezen wat zij als DJ ging spelen. Zij koos ervoor om Electro en EDM te gaan maken, die zij altijd nog draait in de clubs en evenementen waar zij komt. Dit viel ook goed in de smaak bij andere mensen. Zo speelde zij in diverse Franse clubs en Portugese clubs. Als dat nog niet genoeg is trad DJ Oskana ook op tijdens verschillende live(streams) optredens en was zij ook te zien tijdens diverse Facebook live evenementen met DJ’s als N’drix, Mast, Jeny Preston en Maddy Jay. Tot slot werd zij dit jaar (2021) twee keer gevraagd om op te treden in het voorprogramma van de dj’s DJ Oriska en DJ Getdown!

 

Ondanks deze samenwerkingen gaat DJ Oskana door met haar muziek carrière en probeert zij haar dromen na te jagen. Zo zal zij binnenkort optreden in Frankrijk, op diverse festivals, zal zij verschillende samenwerkingen aangaan en zal zij nieuwe muziek gaan uitbrengen. Maar haar ultieme droom is om DJ te zijn op grote festivals zoals Tomorrowland en het UMF. Wil jij op de hoogte blijven van DJ Oskana? Dan kan je haar volgen op Facebook, Instagram, YouTube, TikTok en SoundCloud.

Tags: