DJ Nikki S uit de United Kingdom (Engeland)

DJ Nikki S from the United KingdomFoto: © Nikki S / Illuminaughty

DJ Nikki S uit de United Kingdom (Engeland)

We kennen vele soorten artiesten in de wereld. Van pop, rock tot aan dj’s die de hele wereld overreizen. Eén van deze dj’s is de Engelse Nikki S uit Engeland. Zij word gezien als een echte psytrance artiest. Maar wie is Nikki S eigenlijk? In dit artikel vertel ik meer over haar!

Nikki S komt zoals gezegd uit Engeland is behoord tot de top van de psytrance artiesten. Door haar ervaringen uit de afgelopen jaren heeft Nikki haar plek veroverd en speelt zij met regelmaat op plekken over de hele wereld.

Onlangs maakte zij haar debuut album in samenwerking met Alchemy Record, waarbij haar debuut album op de tweede plek kwam te staan in de Beatport psytrance hitlijsten. Dit was onder meer ook mogelijk door haar samenwerking met de muziek labels Sonic Species en Burn In Noise. Met een unieke mix van psychedelic grooves en progressive beats zijn de optredens van Nikki erg populair en dans iedereen goed op de dansvloer wanneer zij op het podium staat.

Zo speelde Nikki al verschillende keren in uitgaansgelegenheden in London, maar reist ook de wereld over om op bekende festivals te staan die in het teken staan van psychedelic muziek. Op 27 november zou Nikki S ook te vinden zijn bij Psychedelic Rave in Rotterdam (Nederland). Wil jij meer te weten komen over Nikki S of haar avontuur volgen? Dan kan je haar vinden via SoundCloud, Instagram en Facebook.

Tags: