De single release “Spirit” door IANADI

Single release Spirit by IANADIFoto: © IANADI

De single release “Spirit” door IANADI

IANADI is een Amerikaanse sing and songwriter die op 31 augustus haar intrede maakte met haar debuut single “Spirit”. Dit nummer was onder meer (samen) geproduceerd en geschreven met Grammy genomineerde producer Jon Evans. Maar wie is IANADI eigenlijk? In dit artikel vertel ik daar meer over!

IANADI is geboren in Moldavië (Europa) en groeide op in Polen. In haar jeugd is zij van Polen verhuist naar Amerika (Boston), waar zij verder opgroeide. Sinds 2019 maakt zij haar eigen nummers en neemt zij die nummers ook zelf op samen met de producer en muzikant Jon Evans in de muziekstudio CapeCod.

In haar muziek carrière komt haar jaren danservaring in de moderne dans goed van pas. Dit is bijvoorbeeld te zien in haar laatste muziekvideo van de single “Spirit” (zie de video hieronder). Haar doel is dan ook om verschillende aspecten uit het leven te vertolken in haar nummers die zij schrijft. Zo zal IANADI gezien worden als een artiest die droevige muziek maakt, wat echter vaak het tegenovergestelde is waar zij veel energie en plezier uit beleeft.

De single “Spirit”

Op 31 augustus werd haar nieuwste single uitgebracht genaamd “Spirit”. Dit nummer gaat over het zwijgen van (persoonlijke) krachten die een artiest of een persoon heeft om vooruit te komen of om geluk te willen bereiken. Zo biedt het nummer een glimp op van blijvende hoop, van een één persoons-rebellie tegen de omstandigheden, en de kans om een fout te maken. Dit stopt haar echter niet en daarom probeert zij het gewoon.

Ben je benieuwd naar haar toekomstige muziek? Volg IANADI dan via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Spotify of via haar eigen website.