De muziek van Neiyla

Pop and R and B Singer & Songwriter Neiyla from AustriaFoto: © Fabian Zebenholzer

De muziek van Neiyla

Zij heeft opgetreden in haar eigen land Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Schotland en in Italië. Sinds haar 16de heeft zij haar eigen concerten georganiseerd met de ervaringen die zij heeft opgedaan in de jaren daarvoor. We hebben het dan ook over de zangeres Neiyla. Maar wie is zij eigenlijk? In dit artikel vertel ik meer over haar.

Neiyla is geboren in Oostenrijk en woont momenteel in Linz (hemelsbreed 50 KM links van Wenen). Sinds jonge leeftijd maakt Neiyla muziek en heeft zij jarenlang geoefend met het zingen van liedjes en het opnemen daarvan. Dit deed zij tot het moment dat ze zelf besloot om het heft in eigen hand te nemen.

Zo ging zij haar eigen concerten organiseren vanaf haar 16de. Zo trad zij niet alleen op in haar thuisland Oostenrijk, maar ging zij ook shows organiseren in bijvoorbeeld Londen (Engeland), Berlijn (Duitsland), Edinburgh (Schotland), Italië en Zuid-Engeland. Ze trad bijvoorbeeld op in het Brucknerhaus (Linz – Oostenrijk), Jazz and Blues Festival (Edinburgh – Schotland), Hampstead Jazz Club (Londen – Engeland), Marianne Mendt Jazz Festival en was zij te gast bij het Youth-Theatre-Award 2019!

Dit resulteerde in haar debuut single Good Thing dat uitgebracht werd in september 2020. Het is een echte Pop en R&B nummer dat onder meer gedraaid werd op Oostenrijkse radiostations zoals de Hitradio Ö3 als op andere Europese radiostations.

Als sing and songwriter hoopt Neiyla haar passie en haar verhalen in haar muziek te kunnen combineren. Hiermee wil zij graag andere personen motiveren om te realiseren wat zij waard zijn, maar ook door hun doelen en dromen te verwezenlijken in hun leven. Wil jij Neiyla volgen in haar muziek carrière? Dan kun je haar vinden via haar website, Facebook, Instagram, Spotify, YouTube en Apple Music.

Pop and R and B Singer & Songwriter Neiyla from Austria

Foto: © Fabian Zebenholzer