Muziek

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is één van de bekende games van Ubisoft. Een huis binnenvallen waarbij je een gijzelaar moet bevrijden of een bom moet ontmantelen. De andere partij moet dat zien te dwarsbomen. Voor deze spelers is er vanaf vandaag goed nieuws. Het eerste Lo-Fi album Postmatch is uitgebracht door Ubisoft. In dit artikel vertel ik er meer over.

Zij studeerde aan de USC education en hoopt met haar muziek de positiviteit te brengen bij haar luisteraars. We hebben het dan over de artiest Jessie Spartano die op 8 oktober haar laatste single “idc” uitbracht. In dit artikel vertel ik meer over haar.

Zij heeft opgetreden in haar eigen land Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Schotland en in Italië. Sinds haar 16de heeft zij haar eigen concerten georganiseerd met de ervaringen die zij heeft opgedaan in de jaren daarvoor. We hebben het dan ook over de zangeres Neiyla. Maar wie is zij eigenlijk? In dit artikel vertel ik meer over haar.

Wenen staat bekend om haar muzikale geschiedenis waaronder het nieuwjaarconcert dat jaarlijks word georganiseerd. Wenen kent ook andere kanten van de muziek, waaronder de artiest Caroline Hat. In dit artikel vertel ik meer over Caroline en wat voor muziek zij maakt.

Met ruim 7.200 volgers op Instagram en 3.400 volgers op Facebook is Simone van Erp (Sedutchion) bekend om haar voice over, vocalist en songwriting. Inmiddels heeft zij ruim 40 samenwerkingen op haar naam staan en krijgt zij bijna 40.000 maandelijkse luisteraars op haar Spotify account. Maar wie is Simone eigenlijk? In dit artikel vertel ik meer over haar!

Zij studeerde aan de Cornish College of the Arts (CCA), speelt jazz saxofoon, jazz piano en ze schrijft haar eigen nummers. Katelyn Mallone is opgegroeid in Eugene (Oregon - Amerika). In 2004 verhuisde zij naar Seattle (Washington - Amerika), nadat zij haar middelbare schooldiploma had behaald. Maar wie is Katelyn Mallone eigenlijk? In dit artikel vertel ik meer over deze artiest.

Het is vandaag vrijdag en dat betekend dat er nieuwe muziek zal worden uitgebracht door vele artiesten. Eén van die artiesten is de Amerikaanse gitarist Eva Cassel uit Nashville (Amerika). Haar nieuwste single “Given Up” is vanaf vandaag online te beluisteren. In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe single van Eva.

IANADI is een Amerikaanse sing and songwriter die op 31 augustus haar intrede maakte met haar debuut single “Spirit”. Dit nummer was onder meer (samen) geproduceerd en geschreven met Grammy genomineerde producer Jon Evans. Maar wie is IANADI eigenlijk? In dit artikel vertel ik daar meer over!

Als we het hebben over een kunstenaar, muzikant, gedichten, civil engineer en mindfulness trainster, dan hebben we het over Deniz Celebi, ook bekend onder haar artiestennaam FEARDROP. Haar doel is om een (emotionele) brug te maken tussen kunst en muziek wat een tegenhanger is van haar serieuze werk als civil engineer. In dit artikel vertel ik meer over de artiest achter FEARDROP en over haar laatster release "Red Flags"!