Media

Het versturen en ontvangen van e-mails is één van de taken wat de meeste mensen dagelijks doen. Bijvoorbeeld een e-mail naar een klant, naar een ander bedrijf of naar een familielid waar ook ter wereld. Omdat het e-mailverkeer in de afgelopen jaren flink is toegenomen is het ook belangrijk dat de beveiliging goed op orde is. Vandaag deel ik tien handige en raadzame adviezen om uw e-mail beter te beveiligen!

Stories, livevideo’s en afbeeldingen. U ziet ze allemaal wel voorbijkomen op Instagram. Met ruim 800 miljoen gebruikers wereldwijd is Instagram dan ook het foto- en videoplatform van dit moment. Maar waarom lukt de ene persoon het wel en de andere persoon het niet om populair te worden op dit platform. Ik zocht het uit en geef in dit artikel antwoord op die vraag!

Instagram is een van de meest gebruikte social media van dit moment, zowel zakelijk als privé. Omdat veel mensen toch veel volgers, likes en reacties willen hebben, geef ik u vandaag enkele handige tips om Instagram goed te gebruiken. Laten we snel beginnen!

Bijna iedereen kent Facebook wel of heeft een persoonlijk account op Facebook. De ene persoon gebruikt het om te ontspanning of vermaak te vinden. De andere persoon gebruikt Facebook puur zakelijk voor zijn of haar bedrijf. Hiervoor gebruikt men vaak een Facebook pagina. Maar welke beheerdersrollen heeft u eigenlijk tot uw beschikking? Ik leg het in dit artikel voor u uit!

Het is begin mei en dat betekend dat we op 4 mei stil staan bij de slachtoffers die zijn gevallen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei vieren we de Bevrijding door de geallieerden die een einde wisten te maken van de Duitse bezetting. Maar wist u dat er tientallen oorlogsfilms zijn gemaakt die in relatie staan met de Tweede Wereldoorlog? Ik deel vandaag twintig theme songs van tien verschillende oorlogsfilms.

WhatsApp is in 2009 opgericht en is sinds dien eigenlijk niet meer te stoppen. Veel smartphones gebruikers hebben WhatsApp geïnstalleerd of hebben er weleens iets over gehoord of erover gelezen. Sinds februari 2014 is WhatsApp onderdeel van Facebook. Maar wist u ook dat u meer kunt doen dan alleen foto’s, video’s en teksten naar elkaar sturen?

We gebruiken als ondernemers of als marketeers verschillende externe tools om statistieken te bekijken van uw Facebookpagina, Instagramaccount of misschien van Twitter. Alleen al voor Instagram zijn er al honderden tools waarvoor u een account moet hebben. Maar wist u dat een marketing hack grote (financieel) risico's met zich mee kan brengen?

 

Volg MJB Fotografie op Instagram