Media

Deze bovenstaande foto’s heb ik zelf gemaakt. Deze en andere foto’s kunt u vinden op MJB Fotografie.

Fotograferen

Fotografie is eigenlijk iets wat iedereen kan. Maar een foto maken dat een verhaal verteld is vaak moeilijk om te maken. Deels kan dit komen door de ervaring die iemand heeft in fotografie, maar anderzijds kan het ook komen door het leven in het moment wanneer de foto gemaakt wordt. Bijvoorbeeld door het kijken naar het object, naar objecten om het hoofdobject heen en naar de compositie. Want niet altijd is het midden van de foto het beste punt om de foto sprekend te maken.

 

Samen met u en mijn ervaring help ik u graag mee met het maken van foto’s. Foto’s die uw doelgroep raakt en waarmee u een verhaal kunt vertellen op uw website, social media of (persoonlijke) blog.

Deze bovenstaande foto heb ik zelf gemaakt. Deze en andere foto’s kunt u vinden op MJB Fotografie.

Deze bovenstaande foto heb ik zelf gemaakt. Deze en andere foto’s kunt u vinden op MJB Fotografie.

Advies over het fotogebruik

Wanneer ik een fotosessie houd van de zonsondergang, dan is de kans rustig dat ik 200 foto’s en soms wel meer heb gemaakt. Ieder moment is anders en een positie van vijf centimeter verschil kan een foto al heel anders laten beleven.

 

Daarom help ik u graag met het kiezen van de juiste foto’s die uw verhaal overbrengt op uw doelgroep. Want slechte kwaliteitsfoto’s zijn niet alleen vervelend om naar te kijken, maar het kan ook zeker schadelijk zijn voor uw eigen organisatie!

Social media stategie

Social media is één van de platformen waar u als bedrijf of als personal brand op actief zou moeten zijn om mee te spelen in de huidige online wereld. Soms kan het genoeg zijn om alleen actief te zijn op Instagram, maar voor andere organisaties zouden ze bijvoorbeeld weer beter actief kunnen zijn op Facebook en YouTube om hun gewenste doelgroep te kunnen bereiken.

 

Door mijn ervaring in de wereld van social media, met een specialisatie in Instagram, help ik u graag verder met het uitwerken en uitvoeren van uw social media strategie. Want de beste mogelijk is om een strategie te hebben die u verder helpt naar het volgende niveau.

Login op Instagram smartphone app

Hoe kan ik u helpen?