Management

Het management van artiesten, bands, dansgroepen of welke andere categorieën dan ook is vaak een lastige klus. Het idee bestaat over het algemeen dat het management zich bezighoudt met het boeken van optredens. Echter, dit is zeker niet het geval.

Een manager, die een groep vertegenwoordigt via zijn of haar management, is de contactpersoon van de band. De manager houdt zich bezig met de pre-productie van de shows, doet de PR-Coördinatie, beheert de agenda en verzorgt het contact tussen de groep en met concertzalen, festivals en evenementen wereldwijd.

Tourmanager

Naast de manager kan er ook een tourmanager actief zijn. De tourmanager gaat daadwerkelijk op pad met de groep voor hun optredens. Indien zij bijvoorbeeld op nationale of internationale tour zijn.
De tourmanager is de contactpersoon tussen de band en de concertzaal, het festival of evenement. Hij zorgt dat de soundcheck op tijd is, dat de kleedkamers toegankelijk zijn voor de groep en ook dat de groep op tijd aankomt en vertrekt van de concertzaal, festival of evenement.

Hoe kan ik u helpen?

Het is niet altijd nodig om een manager of management te hebben. Vaak, als de groep enkel nog regionaal bekend is, kan het zelfs beter zijn om alles eerst zelf te regelen zonder een tussenkomst van een manager of management.

Graag biedt ik u mijn advies aan over wat de beste mogelijkheid is voor u om alles goed te kunnen laten verlopen. Dit kan betekenen dat u het hele management uit kunt besteden of slechts een enkel onderdeel als het in contact brengen met concertzalen, festivals of met evenementen. Een goede samenwerking is een goede basis om verder te komen waarin u goed bent. Of dit nu wordt behaald door het volledige management uit te besteden of alleen een onderdeel hiervan. De basis is het belangrijkste om succes te kunnen behalen en te kunnen blijven groeien!

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier op mijn website. Mijn streven is om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 


Neem gelijk contact op!

Heeft u toch nog een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op via het onderstaande contactformulier. Mijn streven is om zo snel mogelijk te reageren op uw bericht.

 

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht


Mag ik uw contactgegevens gebruiken?
Mag ik uw e-mailadres, telefoonnummer, voor- en achternaam gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag of het leveren van diensten, waaronder het tijdelijk opslaan van uw gegevens in de e-mail.


Mag ik u toevoegen aan de mailinglijst?
Mag ik uw e-mailadres, voor- en achternaam gebruiken om u de nieuwsbrief en andere updates van MJB Events PR via de e-mail toe te sturen? U kunt zich op ieder moment hiervoor uitschrijven.


 

Interessant? Deel het via:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this page