Winter Bash in Riders Republic (seizoen 1)

Winter Bash in Riders Republic season 1 by UbisoftFoto: © Ubisoft

Winter Bash in Riders Republic (seizoen 1)

Enkele weken geleden schreef ik mijn review over Riders Republic voor op de PC (Windows). Hierin legde ik uit dat Riders Republic een spel is met gevaarlijke buitensporten dat uitkwam op 28 oktober 2021. Als je naast de game ook nog een Season Year 1 pass heb gekocht, dan heb ik goed nieuws. Het nieuwe pakket van Riders Republic: Winter Bash is uitgebracht door Ubisoft!

Riders Republic is, zoals gezegd, een Ubisoft game waarin je gevaarlijke buitensporten kunt uitoefenen. Deze game kwam eind oktober 2021 uit en werd goed ontvangen door het publiek. Zoals gebruikelijk brengt Ubisoft met regelmaat nieuwe content uit of updates met (tijdelijke) beloningen.

Vanaf vandaag tot en met 21 maart 2022 kan jij genieten van de Riders Republic: Winter Bash update met onder andere seizoensvoortgang, exclusieve uitdagingen en thematische beloningen die in jouw Ubisoft account zullen blijven wanneer je die heb behaald.

Tijdens Winter Bash is er een nieuwe seizoensvoortgang ontwikkeld voor de spelers. Hiermee kunnen zij exclusieve beloningen ontgrendelen door sterren in het spel te verzamelen en door deel te nemen aan tijdelijke multiplayerervaringen, wekelijkse activiteiten en live-evenementen. In deze periode is de thuisbasis Riders Ridge versierd in Kerst- en nieuwjaarskleuren. Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kan je tijdens de feestdagen deelnemen aan exclusieve uitdagingen, verdien je thematische beloningen en kan je nieuwe wendingen ervaren tijdens de massaraces. Tot slot kan je tijdens de periode van Winter Bash ook nog deelnemen aan nieuwe in-game content door de nieuwe sponsor SPECIALIZED. Hiermee krijg je dagelijkse contracten en kun je dagelijkse beloningen ontvangen.

 

Als dat nog niet genoeg is kan je van 14 tot en met 19 januari 2022 deelnemen aan de X Games live-evenement. In deze periode krijgen Riders Republic gamers toegang tot wekelijkse Shack Daddy-uitdagingen met een nieuw thema. Daarnaast verdienen zij ook exclusieve X Games-beloningen, waaronder een jas en een snowboard die in je account blijft staan.

Deze update is onderdeel van het Riders Republic seizoen 1 pakket. Mocht je naast de hoofdgame ook nog de Riders Republic Year 1 Pass hebben, dan krijg je ook nog extra content bij je account. Zo krijg je vervroegde toegang tot extra exotische kits met exclusieve skins en content, zoals de Jumbo Bike. Maar je krijgt ook nog toegang tot een legendarische cosmetische outfit. De Riders Republic Year 1 Pass is onderdeel van Riders Republic Gold, Riders Republic Ultimate of kan los gekocht worden in de Ubisoft Store.

Riders Republic is beschikbaar voor de Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia, Amazon Luna en voor Windows (PC). Je kan deze game kopen (fysiek en digitaal) in de Ubisoft Store of bij Epic Games. Riders Republic is ook beschikbaar in het Ubisoft+ abonnement.

Note: Spelers die Riders Republic op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. De voortgang zal opgeslagen en bijgehouden worden door de toepassing van het Ubisoft Connect-ecosysteem.