Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction komt uit op 20 januari 2022

Tom Clancy Rainbow Six Extraction by UbisoftFoto: © Ubisoft

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction komt uit op 20 januari 2022

De nieuwste game Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction zal wereldwijd speelbaar zijn op 20 januari 2022 met een cross-play Buddy Pass-systeem, waardoor spelers gratis met hun vrienden spelen. Inmiddels is deze game te pre-orderen voor een prijs van € 39,99 voor op de computer (Windows) in de Ubisoft Store. In dit artikel vertel ik meer over deze game en wat jij ervan kunt verwachten.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is een game waarbij de spelers zich aansluiten bij REACT. Dit is een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens, bekend als Archæans, tegen te gaan. Samen met enkele andere spelers (maximaal drie) vormen zij een squad zoals we dat ook kennen van de bekende Operators uit de bekende game Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

De spelers komen terecht in vier verschillende regio’s in de Verenigde Staten, waaronder New York en San Francisco. Daar nemen de spelers het op tegen de buitenaardse dreigingen in twaalf verschillende en onvoorspelbare mappen. Elke map is ongeveer drie keer zo groot als de map in Rainbow Six Siege en bevat daarbij ook nog unieke dynamische elementen waardoor geen enkele invasie hetzelfde is. In totaal zijn er in het spel dertien verschillende missiedoelen die je uit kunt voeren gedurende de tactische invasies, waaronder de Gateway Objective, het gevecht met Protean, en een dodelijke Archæan-variant (die het gedrag van de REACT-Operators nabootst).

De spelers zullen 18 verschillende operators hebben die een individueel levelsysteem hebben. Hierdoor kunnen spelers op een andere manier progressie boeken in de game. Naarmate de speler een hoger niveau bereikt, worden onder meer nieuwe containment-zones, operators, customization-items, REACT-technologie en hogere moeilijkheidsgraden ontgrendelt. Met ruim 65 wapens, 10 Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën zijn de Operators in staat om het gevecht aan te gaan met de buitenaardse dreiging. De game zal met regelmaat voorzien worden van inhoudsupdates.

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is vanaf 20 januari 2022 te koop voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en voor Windows. Je kunt deze game vanaf nu pre-orderen via de officiële Ubisoft Store. Spelers die dit voor 20 januari 2022 doen ontvangen ook nog eens de Orbital Decay Cosmetic Bundle. Alle spelers die naast deze Extraction game ook nog eens Tom Clancy’s Rainbow Six Siege spelen, ontvangen de United Front-bundel. Met deze bundel ontvangen de spelers vier exclusieve gear-sets die verdeeld zal worden over beide games. De 18 operators uit de game Rainbow Six Extraction zullen ook ontgrendeld worden bij Rainbow Six Siege (als de speler beide games heeft). Tot slot krijgen de spelers van Rainbow Six Siege ook nog eens twee Buddy Pass-tokens om 14 dagen lang gratis te spelen met zijn of haar vrienden (voortgang blijft opgeslagen).

Wil jij meer lezen over Rainbow Six Extraction? Bezoek dan nu hun officiële website! Wil jij up-to-date blijven over de game, dan kan je hun volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Discord.

Let op: De proefversie is alleen beschikbaar op PlayStation, Xbox en Windows (Ubisoft Connect, Epic Games, Stadia). Er kunnen beperkingen van toepassing zijn op de Buddy Pass. Bekijk ook de voorwaarden en beperkingen die van toepassing zijn.