Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en het Plant a Tree-initiatief

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint - Plant a tree by UbisoftFoto: © MJB Events PR

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en het Plant a Tree-initiatief

Ubisoft staat bekend om haar indrukwekkende gameseries zoals Assassin’s Creed, Far Cry en Tom Clancy’s. Om milieubewust te zijn heeft Ubisoft nu een actie voor alle gamers van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Zij steunen het Plant a Tree-initiatief van Ecologi. Daarover vertel ik je meer in dit artikel.

Vanaf 18 november tot en met 20 december 2021 kunnen spelers van de game Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint een boom planten in de game. Dit is onderdeel van het Plant a Tree- initiatief waarbij Ubisoft voor iedere boom, die in de game plant, een bedrag overmaakt van € 00,15 (tot een maximum van € 40.000) aan Ecologi. Ecologi is een sociale onderneming dat zich inzet voor het financieren van klimaatprojecten over de hele wereld.

Om deel te nemen aan deze actie moet je verschillende raadsels oplossen die te vinden zijn op de Ghost Recon Breakpoint-website. Hierdoor ontdek je op welke locatie in Auroa je een boom kunt planten. Deze boom gaat ook daadwerkelijk groeien, waardoor de spelers in het spel nieuwe beloningen ontvangen.

Zo blijft de boom ook na het evenement bestaan en groeien, waardoor er een leuke interactie ontstaat. Daarnaast verdienen de spelers een uitrusting in het thema en de titel Gardener. Zowel de boom als deze beloningen uit dit evenement zullen permanent in de game blijven. Als dat nog niet genoeg is heeft Ubisoft ook de Snow Woods Ghilliebundel (kostuum, capuchon, top en broek) beschikbaar gesteld voor maar € 5,00. Het geld van deze bundel gaat ook naar Ecologi (zonder een maximum bedrag).

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kwam uit op 26 juli 2019 en is beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X en S, Playstation 4 en 5, Stadia en Windows. Ook is deze game te verkrijgen via het Ubisoft+ abonnement. Wil je meer te weten komen over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint? Bezoek dan hun website, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Twitch. Wil je meer te weten komen over Ecologi, dan kun je terecht op de website van Ecologie op de website van het Plant a Tree-initiatief.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint - Plant a tree by Ubisoft 1

Foto: © MJB Events PRTags:
,