Riders Republic gaat een samenwerking aan met het Italiaanse merk Prada Linea Rossa

Colloboration with Ubisoft game Riders Republic and the Italian brand Prada Linea RossaFoto: © Ubisoft

Riders Republic gaat een samenwerking aan met het Italiaanse merk Prada Linea Rossa

Riders Republic werd eind oktober 2021 uitgebracht door Ubisoft. Een indrukwekkende gevaarlijke sportenspel dat goed is ontvangen onder het publiek. Van snowboarden via het vliegen in de lucht tot aan het mountainbiken door de gevaarlijke afdalingen. Eigenlijk een grote sportplek voor de echte sportliefhebber. Voor al deze gamers is er goed nieuws. Riders Republic heeft hun eerste samenwerking met het Italiaanse merk Prada!

Riders Republic introduceert dus een nieuwe en innovatieve samenwerking met het Italiaanse merk Prada. Zo mag Ubisoft de iconische collectie met rode strepen onder de Prada Linea Rossa-collectie naar Riders Republic brengen.

“We zijn blij dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met Prada om originele sportoutfits en gear te ontwikkelen onder hun Linea Rossa-collectie, en deze naar Riders Republic te brengen. […] We streven ernaar om onze spelers een rijke en gevarieerde ervaring te bieden in de game, en kijken er naar uit om te horen wat ze te zeggen hebben over deze leuke nieuwe content en originele in-game collectie”, aldus Arnaud Ragot (game director Ubisoft Annecy).

Gamers die nu afreizen naar Riders Ridge, zullen ondergedompeld worden in de thematische en versierde omgeving van Prada Linea Rossa. Zo zullen de gamers de invloeden van de technische sportkleding gecombineerd zien met de gestroomlijnde silhouetten en de moderne luxe die wij van Prada mogen verwachten. Van technische details tot nieuwe productiemogelijkheden waarbij dynamische, veelzijdige en high-performance ontwerpen die aangetrokken kunnen worden.

Naast deze nieuwe samenwerking krijgen de gamers ook unieke activiteiten en extra’s voorgeschoteld. Prada Beyond the Line is een nieuw evenement die je alleen of samen met vrienden kunt spelen. Hier zal je onder gedompeld worden in een nieuwe creatieve kijk op de epische sneeuwparken van de Republic. Zo zullen zij gebruik kunnen maken van de Fraction x Prada Linea Rossa-ski’s, Riders Republic Jumbo bike en de gloednieuwe Freestyle sneeuwscooter. Als dit nog niet genoeg is krijgen de gamers ook nog eens originele in-game outfit, waaronder exclusief ontworpen kleding van Prada, die vrijgespeeld kunnen worden tijdens de wekelijkse uitdagingen van Shackdaddy Bandits. Tot slot is Prada onderdeel van het sponsorprogramma, waarmee nieuwe uitrusting zoals fietsen, ski’s, snowboards en twee originele Prada outfits vrijgespeeld kunnen worden.

De meeste content is vanaf 16 februari 2022 beschikbaar voor diegene die de Riders Republic Year 1 Pass bezitten. Andere gamers die deze pass niet bezitten kunnen de Prada content ook los kopen.

Onlangs schreef ik al een review over Riders Republic. Mocht je na het lezen van de review toch nog twijfelen? Dan kan je altijd het spel Riders Republic gratis spelen van donderdag 10 februari (17:00 uur) tot en met maandag 14 februari (20:00 uur) op de Xbox en PlayStation. De game kan gekocht worden via de Ubisoft webshop, Epic Games en is als onderdeel beschikbaar bij het Ubisoft+ abonnement. Meer informatie over Riders Republic kan je vinden via de officiële website.