Patch 1.3 is uitgebracht voor Cyberpunk (met gratis content)

Johnny Silverhand and V in Cyberpunk 2077 by CD Projekt REDFoto: © CD Projekt RED / Cyberpunk 2077

Patch 1.3 is uitgebracht voor Cyberpunk (met gratis content)

Cyberpunk 2077 kwam vorig jaar uit op 17 september 2020 en was een nieuw spel dat vergeleken werd met Grand Theft Auto V (GTA 5). Inmiddels een jaar later heeft CD Projekt RED, de uitgever van dit spel, een nieuwe patch uitgebracht met nieuwe (gratis) content voor de gamers van het spel. In dit artikel vertel ik er meer over!

Cyberpunk 2077 is een open world spel waarin gebruikers door de map kunnen spelen, eigenlijk vergelijkbaar met GTA 5. Naast deze open wereld is het mogelijk om missies uit te voeren in de verhaallijn en sidemissies uit te voeren waarmee extra content verkregen kan worden.

Het spel Cyberpunk 2077 speelt af in de Verenigde Staten (Noord-Amerika) waar megacorporaties alle aspecten van de beschaafde wereld beheersen. Daarbij wordt de rest van de samenleving gecontroleerd door diverse bendes. Het is dan ook de bedoeling dat jij als speler op onderzoek uitgaat en actie onderneemt om de mensheid te redden.

Sinds dat het spel uitkwam op 17 september 2020 wordt het spel als geweldig bestempelt door vele gamers, fans en media. Alleen was er één probleem dat er veel bugs en fouten in het spel zaten. Dit maakte het speelplezier iets minder voor de gamer. Gelukkig bracht CD Projekt RED, de ontwikkelaar achter het spel, snel updates waardoor deze bugs en fouten opgelost werden.

Bijna een jaar later heeft Cyberpunk 2077 een patch 1.3 gekregen. Deze patch is inmiddels gratis beschikbaar voor alle platformen waar het spel op te spelen valt (PlayStation 4 & 5, Windows, Xbox One & Series, Stadia). In deze patch worden er verschillende updates en verbeteringen doorgevoerd.

Zo worden er op de eerste plaats stabiliteit- en prestatie verbeteringen toegepast die bepaalde bugs en fixes moeten oplossen. Hierdoor zal de game ervaring van de gebruikers verbeterd worden. De uitgebreide weergave van deze patch kan terug gevonden worden in de patch 1.3 notes.

In deze patch update waren niet alleen aanpassingen aan het spel gedaan. Zo werd er ook content toegevoegd aan het spel. Bijvoorbeeld de nieuwe Archer Quartz ‘Bandit’ car, twee nieuwe jassen voor V (voor Night City) en een alternatieve verschijning voor de rebel rockerboy Johnny Silverhand. Wil je meer over deze nieuwe gratis content weten? Dan kan je terecht op de website van Cyberpunk 2077.

Komende updates

CD Projekt RED heeft dit jaar al verschillende patches en hotfixes uitgebracht voor Cyberpunk 2077, waaronder deze gratis content in de laatste patch 1.3. Er zullen ongetwijfeld nog meer updates en nieuwere content komen voor het spel Cyberpunk 2077. Binnenkort zal ik een review schrijven over de game en wat mijn mening is over deze game. Wil jij niet tot die tijd wachten? Kijk dan in de tussentijd op de website van Cyberpunk 2077 of volg hun via Facebook, Twitter of Instagram.