Het vierde seizoen ‘The Contractor’ in The Crew 2 is beschikbaar

The Contractor is available in The Crew 2 by UbisoftFoto: © Ubisoft

Het vierde seizoen ‘The Contractor’ in The Crew 2 is beschikbaar

The Crew 2 is op 31 mei 2018 uitgebracht door Ubisoft. Een game waarin de speler terecht komt in een echte racewereld met vele mogelijkheden. Omdat het spel nog steeds erg populair is onder de spelers is het vierde seizoen (episode 1) vandaag begonnen.

Dit vierde seizoen (episode 1) is een speciale update voor The Crew 2. Voor de eerste keer zijn er Urban Services toegevoegd aan de game. Hierdoor krijg je gloednieuwe open wereld activiteiten in het spel door deze eerste update van het vierde seizoen.

In deze eerste episode zullen de spelers rondrijden in Las Vegas, New York, Miami, Detroit en Las Vegas om de drie verschillende Urban Service bedrijven (Marco’s Cab, Diamond Limousine, Rocket Co) verschillende diensten te verlenen. Daardoor kunnen alle spelers voor 10 Bucks de Ford Crown Victoria Marco’s Cab krijgen in het spel.

Daarnaast bevat deze Season 4 Episode 1: The Contractor een gloednieuwe Motorpass met exclusieve voertuigen zoals de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Ed., Chrysler 300 SRT8 Limousine, Cadillac Coupe Deville Marco’s Cab en bijvoorbeeld de Chevrolet 3100 The Rocket Co. Ook zullen de spelers met deze update iedere maand nieuwe auto’s krijgen waarmee de straten van de steden onveilig gemaakt kunnen worden. Zo is vanaf nu de Ford Crown Victoria, Ford Crown Victoria Limousine en de Chevrolet 3100 beschikbaar. In de loop van deze episode kan je andere voertuigen verwachten met aanvullende rooftops, smokes, tires, underglows en diverse window tints.

Om het seizoen feestelijk te beginnen is The Crew 2 in het weekend van 18 november tot en met 21 november 2021 gratis te spelen, inclusief de gratis update van The Contractor. Tijdens het seizoen zelf zullen er naast deze gratis onderdelen en auto’s ook aanvullende content worden toegevoegd, zoals de Live Summits en de bekende PvP toernooien.

The Crew 2 Season 4 Episode 1: The Contractor is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor spelers op de Xbox Series X en S, PlayStation 4 en 5, Stadia, Amazon Luna en Windows (PC). De game kan gekocht worden in de Ubisoft Store en bij Epic Games. The Crew 2 (inclusief deze update) maakt ook onderdeel uit van het Ubisoft+ abonnement.

Tags:
,