Het nummer Waterval van K3 staat in de Ubisoft game Just Dance 2022

Just Dance 2022 game by UbisoftFoto: © Ubisoft

Het nummer Waterval van K3 staat in de Ubisoft game Just Dance 2022

Just Dance 2022 werd door Ubisoft uitgebracht op 4 november 2021. Een game waarin je op 40 verschillende nummers kunt dansen, van oude hits tot aan recente uitgebrachte nummers. Aan deze lijst kan vanaf vandaag ook het nieuwe nummer van K3 toegevoegd worden, genaamd Waterval! In dit artikel meer daarover.

Op 27 november was de finale van K2 zoekt K3, een goed bekeken programma op de televisie. Kort na deze finale hebben de dames van K3 hun nieuwste nummer Waterval opgenomen dat binnen enkele dagen al meer dan een miljoen views wist te behalen op YouTube. Daarnaast ging het nummer ook viraal op TikTok, waardoor Julia (de nieuwste K3) geen betere start kon bedenken van haar carrière binnen K3.

‘’We zijn super blij en trots dat we het assortiment aan Nederlandstalige nummers in Just Dance verder kunnen uitbreiden met Waterval! Het belang van het toevoegen van lokale tracks aan onze games blijft zichzelf bewijzen met elke nieuwe aanvulling. Bij Just Dance draait het natuurlijk allemaal om plezier voor iedereen, dus het is erg fijn dat de Nederlandse en Belgische fans van K3 hun hart kunnen ophalen met deze gloednieuwe content.’’ – Marcel Keij (Marketing directeur – Ubisoft Benelux).

K3 Waterval in Just Dance 2022 by Ubisoft

Foto: © Ubisoft

Het uiterlijk van de in-game coaches en de zangeressen zijn zeer realistisch weergegeven voor de echte belevenis in Just Dance 2022. Daarnaast is het ook mogelijk om voor het eerst met een mannelijke K3-coach te dansen. Met de komst van dit nieuwe K3 nummer heeft Just Dance 2022 en Ubisoft weer een mooie mijlpaal bereikt. Het was overigens niet de eerste keer dat K3 te horen was in deze gameserie. Zo waren 10.000 luchtballonnen en Dans van de Farao van K3 ook al eerder te horen in andere Just Dance-games.

Just Dance heeft inmiddels 70 miljoen verkochte exemplaren en wordt door ruim 135 miljoen spelers wereldwijd gespeeld. Het nieuwe nummer is vanaf 9 december in de game te beluisteren. Mocht je deze game willen spelen, dan kan je dat doen op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, en op de Xbox One.

Tags:
, ,