Far Cry 6 krijgt haar tweede DLC ‘Pagan: Control’

Far Cry 6 DLC Pagan Control by UbisoftFoto: © Ubisoft

Far Cry 6 krijgt haar tweede DLC ‘Pagan: Control’

Onlangs vertelde ik je dat Far Cry 6 haar eerste DLC: Vaas: Insanity kreeg. Vandaag hebben we dan ook goed nieuws voor alle Far Cry 6 gamers. Ubisoft heeft gisteravond bekend gemaakt dat Far Cry 6 een nieuwe DLC krijgt, genaamd Pagan: Control. Deze DLC is beschikbaar vanaf 11 januari 2022.

In deze tweede DLC Pagan: Control zullen de spelers van Far Cry 6 zich voortzetten als de iconische schurk uit Far Cry 4, genaamd Pagan Min. Een gloednieuwe ervaring, gebaseerd en geïnspireerd op het roguelite-genre, speelt zich af in de diepten van de verontruste psyche van de schurk Pagan. Door de combinatie van intense actie en verhalen zullen de spelers van deze DLC een unieke kans vinden om de geest van Pagan te verkennen. Hierdoor komen zij meer te weten over het verleden van Pagan, waardoor zij het op moeten nemen tegen bekende gezichten. In de tussentijd moet Pagan ontsnappen aan zijn cyclus tussen schuld en spijt, waar hij altijd nog mee worstelt.

Deze DLC Pagan: Control is een uitbreiding op de hoofdgame Far Cry 6. Deze DLC kan naast de eerder uitgekomen DLC Vaas: Insanity gespeeld worden, waardoor er een mix van actie en storytelling vrijgespeeld zal worden voor de gamer. Door de komst van beide DLC’s lijkt het erop dat Ubisoft werkt aan een interactieve Far Cry wereld. Zo worden linken gelegd met eerder uitgekomen Far Cry games.

Zowel de DLC Vaas: Insanity als de DLC  Pegan: Control zijn een uitbreiding op de basisgame Far Cry 6. Om deze DLC’s te kunnen spelen heb je de basisgame nodig, die door Ubisoft op 6 oktober 2021 uitgebracht is.

Far Cry 6 (en de twee DLC’s) zijn beschikbaar voor de Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia en voor Windows (PC). Je kan de game kopen via Epic Games of in de Ubisoft Store. De game is ook beschikbaar in het Ubisoft+ abonnement. Wil jij up-to-date blijven over het laatste Far Cry nieuws? Bezoek dan nu de officiële Far Cry website.

Note: Gamers die Far Cry 6 op hun huidige gameconsoles hebben aangeschaft krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X en PlayStation 5. De progressie en de in-game content blijft behouden door het zogeheten Ubisoft Connect-ecosysteem.