DLC ‘Vaas: Insanity’ voor Far Cry 6 is vanaf 16 november beschikbaar

Far Cry 6 DLC 'Vaas Insanity' by UbisoftFoto: © Ubisoft

DLC ‘Vaas: Insanity’ voor Far Cry 6 is vanaf 16 november beschikbaar

Eén van de bekende merken van Ubisoft is de gamereeks van Far Cry. Vorige week vrijdag 5 november 2021 werd de nieuwste Far Cry uitgebracht, genaamd Far Cry 6. Vanaf 16 november kunnen gamers van deze nieuwe Ubisoft game genieten van nieuwe content, omdat Far Cry 6 haar eerste DLC krijgt genaamd Vaas: Insanity. In dit artikel vertel ik er meer over.

Far Cry speelt iedere keer weer ergens anders af. In de nieuwste versie, Far Cry 6, zal de speler terecht komen op het tropische paradijs genaamd Yara. Op dit eiland zit de dictator Antón Castillo. Koste wat het kost wil hij zijn natie terugbrengen naar zijn oude glorie. Doordat zijn zoon Diego in Antón zijn (bloederige) voetstappen wil treden, zou een revolutie ontketend worden en zal het tropisch paradijs drastisch veranderen. Zou het jou gaan lukken om het tropisch paradijs te redden?

Om volop te genieten van dit avontuur kan je vanaf 16 november de DLC Vaas: Insanity kopen en installeren. In deze DLC kruip je in de huid van Vaas. Deze kennen wij als iconische schurk in Far Cry 3, die toen gespeeld werd door Michael Mando (Better Call Saul). Deze rol is geïnspireerd op het roguelite-genre.

 

Wanneer je de DLC gaat installeren en spelen, dan heb je niets meer dan een pistool om jezelf te kunnen verdedigen. Daardoor moet je op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups vrijspelen. Hierdoor zou je sterker worden en kan je zo verder komen in Vaas zijn gedachten. Kortgezegd zal je veel gameplezier kunnen ervaren door de intense actie en storytelling, die een unieke blik werpt op het verleden van de personage. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de persoonlijke demonen en de beweegredenen waardoor je Vaas beter zal gaan begrijpen. Ook in het hoofdverhaal van de game Far Cry 6.

Deze DLC is beschikbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia en Windows. Je kan deze DLC kopen via de Ubisoft store en Epic Games. Om van deze DLC gebruik te kunnen maken moet je wel het spel (Far Cry 6) hebben in je Ubisoft account. Far Cry 6 (de hoofdgame) is beschikbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia, Amazon Luna en Windows. Dit spel is te koop in de Ubisoft store en in Epic Games. Wil jij up-to-date blijven over het laatste Far Cry nieuws? Bezoek dan de officiële Far Cry website, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Twitch.

Note: Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. De voortgang zal opgeslagen en bijgehouden worden door de toepassing van het Ubisoft Connect-ecosysteem.