Danny Trejo in Far Cry 6 en een nieuwe Far Cry 3: Blood Dragon (classic edition)

Danny Trejo in Far Cry 6 with the cross-over missionsFoto: © Ubisoft

Danny Trejo in Far Cry 6 en een nieuwe Far Cry 3: Blood Dragon (classic edition)

Enkele weken geleden vertelde ik jou over de komst van de nieuwste DLC Vaas: Insanity voor Far Cry 6. Vandaag heb ik goed nieuws voor de spelers van deze game. Danny Trejo komt naar zowel Far Cry 6 als Far Cry 3: Blood Dragon.

Onlangs moest Ubisoft de Danny Trejo missies uitstellen, maar vanaf vandaag hebben we goed nieuws. Danny Trejo gaat een cross-over missie spelen in Far Cry 6 en in Far Cry 3: Blood Dragon. Hierbij krijgen de gamers twee nieuwe en gratis missies die je zowel in solo als in coöp versie kunt spelen.

Twee gratis missies.

De eerste missie is Danny & Dani vs. Everybody. In deze missie kom je terecht in een nieuw Yaraans verhaal. Je moet Danny helpen om zijn plan te doen slagen. Hij wil namelijk taco’s gaan uitdelen aan de armen, maar Antón Castillo’s leger wil dit plan dwarsbomen. Kan jij samen met Danny de armen helpen?

De tweede missie is Special Operation, Malagua. Wanneer je de eerste missie (Danny & Dani vs. everybody) hebt vrijgespeeld is het mogelijk om deze tweede missie uit te voeren. Danny vraagt jouw hulp om je aan te sluiten bij een (grote) groep studenten. Zij protesteren tegen het leger van Antón, die het chemische wapen PG-240X wil gaan gebruiken op Yara. Kan jij, samen met Danny en de studenten dit plan van Antón dwarsbomen?

Overige voordelen

Voor Far Cry 6 kan je ook gratis spullen krijgen uit de Danny Trejo-bundel. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot nieuwe thematische uitrustingen om de personages mee aan te kleden. Hieronder valt de Trejo’s kenmerkende real-lifeoutfit en de taco truck.

Far Cry 3: Blood Dragon was al eerder speelbaar op diverse gameconsoles, maar is vanaf vandaag ook beschikbaar op de Xbox Series X en S, PlayStation 4 en 5, en op de Xbox One. Deze game is zowel los verkrijgbaar en als gratis onderdeel van het Far Cry 6 Season Pass. Mocht je deze Season Pass al hebben, dan kunnen de gebruikers (Windows – PC) gratis de originele game uit 2013 krijgen.