Games

Een tijdje geleden kreeg ik van Ubisoft een mail dat je mee kon doen met de closed beta van het spel The Settlers. Na 25 jaar maakt deze strategie-game haar comeback voor Windows (pc). De game zal door Ubisoft op 17 maart 2022 gelanceerd worden. In dit artikel vertel ik meer over deze aankomende game.

Je heb er ongetwijfeld wel iets over gelezen, gehoord of het spel gespeeld. We hebben het over de bekende Ubisoft franchise Assassin’s Creed. In 2016 bracht Ubisoft de Assassin’s Creed: The Ezio Collection naar de Xbox One en de PlayStation 4. Voor wie deze collectie goed vind is er goed nieuws. De Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt namelijk op 17 februari 2022 naar de Nintendo Switch.

Net zoals in 2021 geeft Epic Games ook iedere week van 2022 een gratis spel weg. In dit artikel geef ik iedere week een update over welke game je gratis kunt krijgen via de Epic Game launcher of via de browser.

Vorig jaar konden we al lezen dat Rockstar Games, de maker van de game Grand Theft Auto V (online - GTA 5), Kerstcadeaus ging uitdelen in de Kerst periode van 2020. Ook tijdens de Kerst van 2021 deelt Rockstar Games gratis cadeautjes uit aan haar gamers. Zo kan je vanaf nu de Fireworks Rockets (vuurwerkpijlen) goedkoop krijgen en krijg je de Gallivanter Baller ST gratis! In dit artikel vertel ik meer over deze Kerstcadeautjes van Rockstar Games.

Enkele weken geleden schreef ik mijn review over Riders Republic voor op de PC (Windows). Hierin legde ik uit dat Riders Republic een spel is met gevaarlijke buitensporten dat uitkwam op 28 oktober 2021. Als je naast de game ook nog een Season Year 1 pass heb gekocht, dan heb ik goed nieuws. Het nieuwe pakket van Riders Republic: Winter Bash is uitgebracht door Ubisoft!

Het bekende spel Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt vanaf vandaag tot en met 4 januari 2022 een tijdelijke in-game evenement, genaamd Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Snow Brawl. In deze tijdelijke in-game evenement kan je onder meer de vlag van een ander team veroveren.

Het is december en dat betekent dat er veel cadeautjes gegeven zullen worden. Tijdens Sinterklaas, maar ook tijdens Kerst of eventueel tijdens andere gebeurtenissen in december. Omdat het jaar 2021 bijna voorbij is, deelt Epic Games dit jaar 15 gratis! In dit artikel vertel ik meer over deze december giveaways.

Assassin’s Creed Valhalla is de nieuwste game van Ubisoft uit de Assassin’s Creed franchise. Deze game werd op 10 november 2020 uitgebracht en speelt zich af in de tijd van de Vikingen in Europa. Ondanks dat deze game al ruim een jaar oud is, wordt er nog steeds veel content en uitbreidingen toegevoegd. Vanaf 10 maart 2022 zal de Down of Ragnarök beschikbaar komen voor Assassin’s Creed Valhalla spelers. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Assassin’s Creed is één van de bekendste merken van Ubisoft, dat voor het eerst uitgebracht was in 2007. Door de jaren heen zijn er diverse games in deze gamereeks uitgebracht, waaronder Assassin’s Creed Odyssey (2018) en Assassin’s Creed Valhalla (2020). In de nieuwste update heeft Ubisoft de Assassin’s Creed Crossover Stories uitgebracht. In dit artikel vertel ik meer over deze update.

Just Dance 2022 werd door Ubisoft uitgebracht op 4 november 2021. Een game waarin je op 40 verschillende nummers kunt dansen, van oude hits tot aan recente uitgebrachte nummers. Aan deze lijst kan vanaf vandaag ook het nieuwe nummer van K3 toegevoegd worden, genaamd Waterval! In dit artikel meer daarover.

Fietsen, Skiën, Snowboarden, Wingsuit en Rocket Wingsuit. Dat zijn de sporten die voorbij komen in het nieuwe spel van Ubisoft genaamd Riders Republic. Dit spel kwam op 28 oktober 2021 uit en is beschikbaar voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia en Windows. Ik speelde deze game op de computer (Windows) en zal in dit artikel mijn review geven over deze game.

Ubisoft staat bekend om haar indrukwekkende gameseries zoals Assassin’s Creed, Far Cry en Tom Clancy’s. Om milieubewust te zijn heeft Ubisoft nu een actie voor alle gamers van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Zij steunen het Plant a Tree-initiatief van Ecologi. Daarover vertel ik je meer in dit artikel.

Eén van de bekende merken van Ubisoft is de gamereeks van Far Cry. Vorige week vrijdag 5 november 2021 werd de nieuwste Far Cry uitgebracht, genaamd Far Cry 6. Vanaf 16 november kunnen gamers van deze nieuwe Ubisoft game genieten van nieuwe content, omdat Far Cry 6 haar eerste DLC krijgt genaamd Vaas: Insanity. In dit artikel vertel ik er meer over.

De nieuwste game Tom Clancy's Rainbow Six Extraction zal wereldwijd speelbaar zijn op 20 januari 2022 met een cross-play Buddy Pass-systeem, waardoor spelers gratis met hun vrienden spelen. Inmiddels is deze game te pre-orderen voor een prijs van € 39,99 voor op de computer (Windows) in de Ubisoft Store. In dit artikel vertel ik meer over deze game en wat jij ervan kunt verwachten.

Assassin’s Creed Valhalla werd uitgebracht op 10 november 2020 en behoort tot de bekende Assassin’s Creed gamereeks. Deze versie speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Ondanks dat deze game al een jaar beschikbaar is heeft Ubisoft het vierde seizoen van Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Oskoreia Seizoen gelanceerd. In dit artikel vertel ik er meer over.

Ubisoft brengt met regelmaat nieuwe updates uit voor haar games. Dit keer krijgt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een update. High Calibre brengt een gloednieuwe verdediger, Thorn uit Ierland, naar de game en introduceert onder andere vernieuwingen aan de map Outback. Meer hierover vertel ik in dit artikel!

Cyberpunk 2077 kwam vorig jaar uit op 17 september 2020 en was een nieuw spel dat vergeleken werd met Grand Theft Auto V (GTA 5). Inmiddels een jaar later heeft CD Projekt RED, de uitgever van dit spel, een nieuwe patch uitgebracht met nieuwe (gratis) content voor de gamers van het spel. In dit artikel vertel ik er meer over!

Call of Duty Vanguard is gisteren uitgekomen en dat betekend dat er een nieuw Call of Duty spel op de markt is gekomen. Een spel dat al eerder aangekondigd werd en goed ontvangen werd door vele fans, gamers en in de media. Ik vertel je meer over dit spel in dit artikel.

Ubisoft doet enorm haar best om de game-ervaringen bij haar gebruikers zo hoog mogelijk te houden. Dit zagen we destijds in 2014 al tijdens Assassin’s Creed Unity, waarbij de Notre-Dame in Parijs (Frankrijk) gedetailleerd was nagemaakt. Onlangs had Ubisoft een nieuw project gelanceerd waarbij je een virtuele tour door de Notre-Dame kunt krijgen. In dit artikel vertel ik daar meer over!

Met de moderne technologie en geavanceerde software is het voor game developers steeds makkelijker geworden om de realiteit na te bootsen op de computer. Zo zal er binnenkort de Photography Simulator gelanceerd worden via Steam. Maar wat voor spel is dit eigenlijk? In dit artikel vertel ik er meer over.

Het is vandaag feest omdat Ubisoft 35 jaar geworden is. Sinds 1986 is deze game ontwikkelaar toonaangevend en is onder meer bekend met de games zoals Assassin’s Creed, Far Cry, Anno, Tom Clancy en Watch Dogs. In dit artikel vertel ik meer over het feestje van Ubisoft!

Minecraft is een internationale game dat bekend staat om de survival mogelijkheden en de gevaarlijke wezens die jou en de villagers willen aanvallen. Onlangs werd duidelijk dat het Mojang account overgenomen zal worden door een Microsoft account. Hierdoor kan de beveiliging van het Minecraft account verbeterd worden. Door deze overnamen is er een samenwerking gestart tussen Minecraft en Illumination’s Minions. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Ubisoft is de laatste jaren steeds meer bezig om een volledige belevenis op te stellen dat bijdraagt aan haar gebruikerservaring. Vanaf 29 oktober heeft Ubisoft dan ook een volgende stap gezet met Ubisoft Connect. In dit artikel vertel ik meer over Ubisoft Connect en wat dat precies is.

Epic Games is één van de bekende game platformen om games te gaan kopen van verschillende game uitgeverijen. In dit artikel geef ik iedere week een update van welke game je wanneer kunt claimen.

Het is december en dat betekend dat Rockstar Games weer cadeaus weggeeft. Dit keer word er veel interessante en leuke dingen weggeven. Je krijgt deze cadeaus als je je aanmeld voor Grand Theft Auto V (GTA 5) online tussen de periode 22 december 2020 tot 30 december 2020. In dit artikel vertel ik je meer daarover.

In 2014 kwam Ubisoft met een nieuw spel op de markt, genaamd Watch Dogs 1. Een spel dat veel gespeeld werd en goed ontvangen werd door het publiek. Maar waarom is Watch Dogs 1 eigenlijk zo populair geworden?

14 jaar later dan de lancering van Microsoft Flight Simulator X (2006) heeft Microsoft vandaag de nieuwste Microsoft Flight Simulator 2020 gelanceerd. In dit artikel laat ik zien wat je kan verwachten van de nieuwste Flight Simulator van Microsoft. Deze game is gemaakt in samenwerking tussen Microsoft, Asobo Studio en Xbox Game Studios.

Eén van de bekendere platformen Epic Games geeft iedere week één gratis (premium) game weg, die jij gratis kunt claimen (en verloopt niet). In dit artikel vertel ik meer over deze wekelijkse actie van deze game distributeur.

Chris Sawyer, Simon Foster en Infogrames ontwierpen een spel waarvan ze voor de lancering niet wisten hoe populair het zou gaan worden. Op 15 oktober 2002 brachten ze het uit in Amerika en volgde op 18 oktober 2002 in Europa. Het PC-game Rollercoaster Tycoon 2 werd een succes en is vandaag de dag nog steeds één van de beste spellen, ondanks dat de grafische weergave verreweg zijn van de huidige PC-games die te vinden zijn op Steam. Maar waarom is Rollercoaster Tycoon 2 zo populair geworden?