Games

Vorige week kreeg ik de mogelijkheid om de game Acolyte uit te proberen op Steam. Een game die niet zoals de gebruikelijke games worden gespeeld, maar op een net iets andere wijze. In dit artikel vertel ik mijn review over deze game van de ontwikkelaar en uitgever Superstring.

Frontier Developments bracht in november 2019 een nieuwe game op de markt genaamd Planet Zoo. In deze game kan je je eigen dierentuin oprichten en uitbreiden. In de loop der tijd zijn er vele updates uitgebracht en zijn verschillende DLC’s beschikbaar gekomen. Afgelopen week kwam ook de nieuwste DLC Planet Zoo: Conservation Pack op de markt. Ik mocht deze DLC uitproberen en zal in dit artikel mijn review erover geven.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hulpdiensten en in 112 games. Omdat ik daarvan houd kreeg ik de mogelijkheid om de game Flashing Lights - Police, Firefighting, Emergency Services Simulator te spelen op de computer. In dit artikel vertel ik meer over deze game en mijn ervaring met de early access versie van Flashing Lights.

Sinds 2018 speel ik al Formule 1 op de computer. Een racespel waarin je de echte wereld van de Formule 1 naspeelt in de virtuele wereld. Je kan racen in een bestaand team, of je kan sinds de 2020 editie je eigen team opbouwen. Maar er is ook ander nieuws. Begin van deze maand maakte de officiële F1 organisatie als Frontier Developments bekend dat er een officieel management simulatie komt. Genaamd F1 Manager 2022. In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe game en hoe jij plaats kan nemen in het stoeltje van Christian Horner, Mattia Binotto of Davide Brivio.

Vorig jaar vierde Ubisoft al haar 35ste verjaardag. Maar het feest is nog niet voorbij. Want de inmiddels bekende gamereeks van Assassin’s Creed bestaat dit jaar maar liefst 15 jaar! En dat moet gevierd worden met grote cadeaus en met al deze week een gratis weekend Assassin’s Creed Origins. In dit artikel vertel ik meer over 15 jaar Assassin's Creed.

In november 2020 kwam de Ubisoft game Assassin’s Creed Valhalla uit voor verschillende gameconsoles. In de afgelopen periode werden er verschillende DLC’s toegevoegd aan de hoofdgame, zoals Wrath of the Druids en The Siege of Paris. De derde en meest recente DLC is Dawn of Ragnarök die op 10 maart 2022 is uitgekomen. In dit artikel vertel ik meer over deze uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla.

Riders Republic werd eind oktober 2021 uitgebracht door Ubisoft. Een indrukwekkende gevaarlijke sportenspel dat goed is ontvangen onder het publiek. Van snowboarden via het vliegen in de lucht tot aan het mountainbiken door de gevaarlijke afdalingen. Eigenlijk een grote sportplek voor de echte sportliefhebber. Voor al deze gamers is er goed nieuws. Riders Republic heeft hun eerste samenwerking met het Italiaanse merk Prada!

REACT (Rainbow Exogenous Analysis & Containment Team), de elite eenheid voor het spel Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, werd door Ubisoft op 20 januari 2022 uitgebracht. Een game waarin actie, vechten, schieten en ontdekken eigenlijk wel centraal staan. Inmiddels is deze game te spelen op de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en voor Windows (PC). Ik speelde deze game op de computer (Windows) en zal in dit artikel mijn review geven over deze game.

Vanaf 1 november 1478 werd de Spaanse Inquisitie een feit, waarbij de Katholieke Orthodoxie werd gehandhaafd tijdens de heerschappij. Dit werd geleid door Reyes Católicos, ook wel bekend als de leiding van de Spaanse monarchie Isabel I de Castilla en Fernando II de Aragón. Dit is precies de tijdsperiode waarin de Assassin’s Creed (2016) film plaats zal vinden. Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat deze film haar Nederlandse première had. In dit artikel zal ik mijn review geven over deze Assassin’s Creed film uit 2016 met onder meer Michael Fassbender (Aguilar de Nerha / Callum Lynch) en Ariane Labed (Maria).

Amazon heeft een digitaal abonnementendienst genaamd Prime. Daarmee kan je via Amazon voordelig winkelen, kan je video's bekijken met Prime Video en kunnen gamers gratis games spelen en claimen via Amazon Prime Gaming. In dit artikel laat ik alle gratis games zien die je in 2022 met Amazon Prime Gaming kunt claimen (en voor altijd kunt spelen).

Net zoals in 2021 geeft Epic Games ook iedere week van 2022 een gratis spel weg. In dit artikel geef ik iedere week een update over welke game je gratis kunt krijgen via de Epic Game launcher of via de browser.

Vorig jaar konden we al lezen dat Rockstar Games, de maker van de game Grand Theft Auto V (online - GTA 5), Kerstcadeaus ging uitdelen in de Kerst periode van 2020. Ook tijdens de Kerst van 2021 deelt Rockstar Games gratis cadeautjes uit aan haar gamers. Zo kan je vanaf nu de Fireworks Rockets (vuurwerkpijlen) goedkoop krijgen en krijg je de Gallivanter Baller ST gratis! In dit artikel vertel ik meer over deze Kerstcadeautjes van Rockstar Games.

Het is december en dat betekent dat er veel cadeautjes gegeven zullen worden. Tijdens Sinterklaas, maar ook tijdens Kerst of eventueel tijdens andere gebeurtenissen in december. Omdat het jaar 2021 bijna voorbij is, deelt Epic Games dit jaar 15 gratis! In dit artikel vertel ik meer over deze december giveaways.

Assassin’s Creed is één van de bekendste merken van Ubisoft, dat voor het eerst uitgebracht was in 2007. Door de jaren heen zijn er diverse games in deze gamereeks uitgebracht, waaronder Assassin’s Creed Odyssey (2018) en Assassin’s Creed Valhalla (2020). In de nieuwste update heeft Ubisoft de Assassin’s Creed Crossover Stories uitgebracht. In dit artikel vertel ik meer over deze update.

Fietsen, Skiën, Snowboarden, Wingsuit en Rocket Wingsuit. Dat zijn de sporten die voorbij komen in het nieuwe spel van Ubisoft genaamd Riders Republic. Dit spel kwam op 28 oktober 2021 uit en is beschikbaar voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 en 5, Stadia en Windows. Ik speelde deze game op de computer (Windows) en zal in dit artikel mijn review geven over deze game.

Ubisoft staat bekend om haar indrukwekkende gameseries zoals Assassin’s Creed, Far Cry en Tom Clancy’s. Om milieubewust te zijn heeft Ubisoft nu een actie voor alle gamers van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Zij steunen het Plant a Tree-initiatief van Ecologi. Daarover vertel ik je meer in dit artikel.

Assassin’s Creed Valhalla werd uitgebracht op 10 november 2020 en behoort tot de bekende Assassin’s Creed gamereeks. Deze versie speelt zich af in de tijd van de Vikingen. Ondanks dat deze game al een jaar beschikbaar is heeft Ubisoft het vierde seizoen van Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Oskoreia Seizoen gelanceerd. In dit artikel vertel ik er meer over.

Call of Duty Vanguard is gisteren uitgekomen en dat betekend dat er een nieuw Call of Duty spel op de markt is gekomen. Een spel dat al eerder aangekondigd werd en goed ontvangen werd door vele fans, gamers en in de media. Ik vertel je meer over dit spel in dit artikel.

Ubisoft doet enorm haar best om de game-ervaringen bij haar gebruikers zo hoog mogelijk te houden. Dit zagen we destijds in 2014 al tijdens Assassin’s Creed Unity, waarbij de Notre-Dame in Parijs (Frankrijk) gedetailleerd was nagemaakt. Onlangs had Ubisoft een nieuw project gelanceerd waarbij je een virtuele tour door de Notre-Dame kunt krijgen. In dit artikel vertel ik daar meer over!

Met de moderne technologie en geavanceerde software is het voor game developers steeds makkelijker geworden om de realiteit na te bootsen op de computer. Zo zal er binnenkort de Photography Simulator gelanceerd worden via Steam. Maar wat voor spel is dit eigenlijk? In dit artikel vertel ik er meer over.

Het is vandaag feest omdat Ubisoft 35 jaar geworden is. Sinds 1986 is deze game ontwikkelaar toonaangevend en is onder meer bekend met de games zoals Assassin’s Creed, Far Cry, Anno, Tom Clancy en Watch Dogs. In dit artikel vertel ik meer over het feestje van Ubisoft!

Minecraft is een internationale game dat bekend staat om de survival mogelijkheden en de gevaarlijke wezens die jou en de villagers willen aanvallen. Onlangs werd duidelijk dat het Mojang account overgenomen zal worden door een Microsoft account. Hierdoor kan de beveiliging van het Minecraft account verbeterd worden. Door deze overnamen is er een samenwerking gestart tussen Minecraft en Illumination’s Minions. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Ubisoft is de laatste jaren steeds meer bezig om een volledige belevenis op te stellen dat bijdraagt aan haar gebruikerservaring. Vanaf 29 oktober heeft Ubisoft dan ook een volgende stap gezet met Ubisoft Connect. In dit artikel vertel ik meer over Ubisoft Connect en wat dat precies is.

Epic Games is één van de bekende game platformen om games te gaan kopen van verschillende game uitgeverijen. In dit artikel geef ik iedere week een update van welke game je wanneer kunt claimen.

Het is december en dat betekend dat Rockstar Games weer cadeaus weggeeft. Dit keer word er veel interessante en leuke dingen weggeven. Je krijgt deze cadeaus als je je aanmeld voor Grand Theft Auto V (GTA 5) online tussen de periode 22 december 2020 tot 30 december 2020. In dit artikel vertel ik je meer daarover.

In 2014 kwam Ubisoft met een nieuw spel op de markt, genaamd Watch Dogs 1. Een spel dat veel gespeeld werd en goed ontvangen werd door het publiek. Maar waarom is Watch Dogs 1 eigenlijk zo populair geworden?

14 jaar later dan de lancering van Microsoft Flight Simulator X (2006) heeft Microsoft vandaag de nieuwste Microsoft Flight Simulator 2020 gelanceerd. In dit artikel laat ik zien wat je kan verwachten van de nieuwste Flight Simulator van Microsoft. Deze game is gemaakt in samenwerking tussen Microsoft, Asobo Studio en Xbox Game Studios.

Eén van de bekendere platformen Epic Games geeft iedere week één gratis (premium) game weg, die jij gratis kunt claimen (en verloopt niet). In dit artikel vertel ik meer over deze wekelijkse actie van deze game distributeur.

Chris Sawyer, Simon Foster en Infogrames ontwierpen een spel waarvan ze voor de lancering niet wisten hoe populair het zou gaan worden. Op 15 oktober 2002 brachten ze het uit in Amerika en volgde op 18 oktober 2002 in Europa. Het PC-game Rollercoaster Tycoon 2 werd een succes en is vandaag de dag nog steeds één van de beste spellen, ondanks dat de grafische weergave verreweg zijn van de huidige PC-games die te vinden zijn op Steam. Maar waarom is Rollercoaster Tycoon 2 zo populair geworden?