Games

Minecraft is een internationale game dat bekend staat om de survival mogelijkheden en de gevaarlijke wezens die jou en de villagers willen aanvallen. Onlangs werd duidelijk dat het Mojang account overgenomen zal worden door een Microsoft account. Hierdoor kan de beveiliging van het Minecraft account verbeterd worden. Door deze overnamen is er een samenwerking gestart tussen Minecraft en Illumination’s Minions. In dit artikel vertel ik daar meer over.

14 jaar later dan de lancering van Microsoft Flight Simulator X (2006) heeft Microsoft vandaag de nieuwste Microsoft Flight Simulator 2020 gelanceerd. In dit artikel laat ik zien wat u kan verwachten van de nieuwste Flight Simulator van Microsoft dat gemaakt is door in samenwerking met Asobo Studio en Xbox Game Studios.

Chris Sawyer, Simon Foster en Infogrames ontwierpen een spel waarvan ze voor de lancering niet wisten hoe populair het zou gaan worden. Op 15 oktober 2002 brachten ze het uit in Amerika en volgde op 18 oktober 2002 in Europa. Het PC-game Rollercoaster Tycoon 2 werd een succes en is vandaag de dag nog steeds één van de beste spellen, ondanks dat de grafische weergave verreweg zijn van de huidige PC-games die te vinden zijn op Steam. Maar waarom is Rollercoaster Tycoon 2 zo populair geworden?