Evenementen

Loop Leeuwarden 2018

Coördinatie en uitvoerend producent

Wanneer u een evenement gaat organiseren dan is de kans groot dat u te maken krijgt met verschillende soorten facetten. Denkt u bijvoorbeeld maar aan de vrijwilligers, de catering, artiesten, medewerkers en het logistieke gedeelte hoe het evenement opgebouwd moet worden.

 

Gebruik worden er verschillende mensen aangesteld binnen de organisatie. Zo kan iemand functioneren als vrijwilligerscoördinatie, cateringmanager, artist host of als technisch product.

 

Door mijn ervaring in de afgelopen jaren help ik u graag mee met het uitvoeren van de productie coördinatie. Als hoofd productie of als assistent productie, zorg ik ervoor dat alles goed verloopt zodat u rustig kunt genieten van het evenement.

Pre-productie evenementen

Wanneer er een evenement georganiseerd moet worden bestaat 80 % uit kantoorwerk. Daarin worden alle administratieve zaken geregeld. Denkt u bijvoorbeeld maar aan het maken van een draaiboek, het opstellen van een begroting, vergunningen aanvragen bij de gemeente, het regelen van artiesten, een locatie vastleggen of het uitvoeren van marketing om uw evenement onder de aandacht te brengen.

 

Ik help u graag mee tijdens de pre-productie van uw evenement. Het is daarin mogelijk dat ik samen met u de volledige pre-productie uitvoer, maar het is ook mogelijk om een gedeelte aan mij uit te besteden. Bijvoorbeeld wanneer er een vergunning moet worden aangevraagd of wanneer er een draaiboek gemaakt moet worden.

Promised Land 2015
Concert stage (podium) in 3D

2D en 3D tekenen

Voordat uw concert of festival mag plaatsvinden moet er eerst toestemming worden gevraagd bij de gemeente of een andere instantie. Dit heet de vergunningaanvraag waarbij u eigenlijk alle in en outs deelt zodat de gemeente kan kijken of alles volgens de regels verloopt.

 

Om een goed beeld te krijgen van uw concert, festival of evenement is het erg overzichtelijk om een 2D of 3D tekening te hebben. Zo ziet u in één oogopslag waar alles komt te staan en kunt u eventuele (logistieke) problemen in een vroeg stadium verhelpen.

Onlangs gerealiseerd

Hoe kan ik u helpen?