Disclaimer

Alle teksten en foto’s met het logo van MJB Events PR op deze website zijn eigendom van MJB Events PR. Gebruik of publicatie hiervan, op welke wijze dan ook, is toegestaan mits de bron bij de afbeelding wordt vermeld en er tevens een link naar de betreffende pagina(‘s) van MJB Events PR worden geplaatst.

Alle foto’s die geplaatst zijn op deze website zonder het logo van MJB Events PR zijn niet mijn eigendommen. Ik claim hieraan derhalve dan ook geen enkel recht. Mocht u van mening zijn dat een afbeelding uw eigendom is laat mij dit even weten. Uw naam zal worden toegevoegd aan de desbetreffende afbeelding of desgewenst zal de afbeelding worden verwijderd.

Echter, gebruik of publicatie van welke op deze website geplaatste foto of afbeelding dan ook met een commercieel doel is enkel toegestaan na vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de eigenaar, te weten MJB Events PR uit hoofde van Michael van den Berg.

Door het bezoeken van deze website verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Interessant? Deel het via:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this page