Blog

IJsliefhebbers konden afgelopen week eindelijk weer op natuurijs schaatsen. Bijvoorbeeld bij (lokale) ijsverenigingen, op kleine slootjes of op de grachten van Amsterdam wat vol op in het nieuws kwam. Zo keken enkele buitenlandse verslaggevers en verslaggeefsters verslag van dit ijspret. Maar hoe lang is het eigenlijk geleden dat we op natuurijs konden schaatsen?

Gelukkig 2018 toegewenst! Ik hoop dat u een mooie jaarwisseling heeft gehad met uw familie, vrienden en kennissen. Ook voor komend jaar staan er weer mooie momenten, evenementen, festivals en concerten op de planning. Geniet hiervan en ook van alle kleine dingen in uw leven, in het bijzijn van uw familie, vrienden en kennissen. Laten we er samen een mooi jaar ervan maken met veel geluk, liefde en wijsheid. Graag zie ik u weer terug bij één van de komende evenementen, festivals en concerten in 2018!

In de laatste jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor de online wereld. Ook wel de wereld van de bereikbaarheid, waarbij wij als mensen eigenlijk 24/7 bereikbaar moeten zijn. Allemaal natuurlijk erg leuk en aardig, maar dit vraagt ook om veranderingen binnen het gebruik van online diensten. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan de beveiliging. Vandaag bespreek ik samen met u wat voor soorten beveiligingscertificaten (SSL Certificaten) u kunt kopen. Maar eerst zal ik beginnen met een korte uitleg wat een SSL Certificaat eigenlijk precies is.

Femke Wiersma, bekend als deelneemster van Boer zoekt Vrouw 2010, gaf een hoorcollege op 18 december bij Stenden Hogeschool Leeuwarden. Ik was ook aanwezig tijdens dit college en maakte voor onze eigen magazine en voor het social media team van Media & Entertainement Management verschillende foto’s.

We zijn ons aan het voorbereiden voor Kerst 2017. Dat betekent druk bezig met bakken en met koken. Ik wil u hele fijne feestdagen toewensen en een goede jaarwisseling. Geniet ervan in het bijzijn van uw familie, vrienden en kennissen. Laten we proosten op een...

 

Volg MJB Events PR op Instagram