Blog

Er zijn in de afgelopen jaren verschillende onderzoeken gedaan naar de invloed van muziek op onze stemming en brein. Zo kan muziek onder meer zorgen voor verdriet, blijdschap, verlangen en plezier. Afhankelijk natuurlijk wat voor muziek u aan het luisteren bent. Zo kan achtergrondmuziek ervoor zorgen dat uw bezoekers van uw evenement, winkel of netwerkborrel de juiste stemming krijgt. Maar hoe zorgt u daarvoor?

We hebben het vaak niet in de gaten, maar er zijn veel evenementen waar we bijna wekelijks mee te maken hebben. Natuurlijk denken we gelijk aan concerten, festivals en beurzen. Maar er zijn nog verschillende andere soorten evenementen. Welke dat allemaal zijn vertel ik u in dit artikel.

Voor de vierde keer vinden de Veed Awards plaats in Club Panama in Amsterdam. Veed is het evenement als het gaat om het Nederlandse YouTube. Zo waren onder meer StukTV, Dylan Heagens en Supergaande aanwezig tijdens deze editie. Laten we terugblikken op deze vierde editie van Veed Awards 2018 wat gisteren plaatsvond in Amsterdam!

IJsliefhebbers konden afgelopen week eindelijk weer op natuurijs schaatsen. Bijvoorbeeld bij (lokale) ijsverenigingen, op kleine slootjes of op de grachten van Amsterdam wat vol op in het nieuws kwam. Zo keken enkele buitenlandse verslaggevers en verslaggeefsters verslag van dit ijspret. Maar hoe lang is het eigenlijk geleden dat we op natuurijs konden schaatsen?

 

Volg MJB Events PR op Instagram